Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AGD Darıca'nın Siyer-i Nebi yarışması başvuruları bitmek üzere

Anadolu Gençlik Derneği Darıca ilçe başkanı Dr. Mesut Cemil Aslan ve yönetimi, Hz. Muhammed (S. A. V)'in hayatını ortaokullu gençlerin öğrenmesi için düzenlenen Siyer-i Nebi yarışmasının detaylarını anlattı.

AGD Darıca'nın Siyer-i Nebi yarışması başvuruları bitmek üzere
19 Mart 2019 - 11:03
İlahiyatçı yazar Mustafa Soykök'ün peygamber efendimizin hayatını konu alan "En Sevgili" kitabı Darıca'daki ortaokul öğrencilerine dağıtılacak. Gençler 20 Nisan tarihinde kitaptan düzenlenecek sınavda elde edecekleri derecelere göre ödül alacak. Darıca'da birinci olan öğrenci 750 TL,  ikinci olan öğrenci 500 TL,  üçüncü olan öğrenci ise 250 tl para ödülleri ile ödüllendirilecek. Öğrencilerin il ve ülke derecesi elde etmeleri durumunda ilçe ödüllerinden ayrı olarak il derecelerine göre  bin 500-bin ve 500 TL, ülke derecesine göre ise  5 bin, 5 bin ve 3 bin TL  ile ayrıca ödüllendirilecek. 
Anadolu Gençlik Derneği Darıca ilçe başkanı Dr. Mesut Cemil Aslan yaptığı açıklamada '' Geleceğimizin teminatı gençlerimizin etrafını kuşatan tuzaklardan, ancak alemlere rahmet efendimizin güzel ahlakını öğrenerek kurtulabilecekleri düşüncesiyle her yıl siyeri nebi yarışması düzenliyoruz. Yarışmaya 24 Mart tarihine kadar ,okullara dağıtılan başvuru formları ve www.efendimizinizinde.com internet sitesinden yapılabileceğini ifade ederek tüm kardeşlerimize bu kutlu yolda başarılar diliyorum'' dedi.