Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bıyık; Mitingin Gebze'de yapılmasını arzu ediyoruz!

Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Darıcalı şehidimiz Murat Tevlim'in isminin Darıca'da bir okula verileceğini ifade eden Başkan Bıyık ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kocaeli mitinginin Gebze'de yapılmasını arzu ettiklerini söyledi.

Bıyık; Mitingin Gebze'de yapılmasını arzu ediyoruz!
06 Mart 2017 - 17:17
Gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulunan Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ''Biz kimsenin ne dediğine bakmıyoruz. Bizim hedefimiz yüzde 70. Bizim hedefimiz bizi bağlar. Darıca'dan bu oyu alacak güçteyiz. Ev ziyaretleri, nokta ziyaretleri, kanaat önderleri ziyaretleri yapılıyor. SKM çalışmalarımızı bu bağlamda yürütmeye çalışıyoruz. Bunlar bizim rutine bağladığımız programlar daha da fazla devam ediyoruz. Darıca halkıyla buluşmalarımızda vatandaşlar 'evet' oyu vereceklerini belirtiyor. Cumhurbaşkanımızın katılacağı büyük miting şölen havasında olacak. Temennimiz bu büyük mitingin Gebze'de olması. Ak Parti Darıca teşkilatıları çok güçlü. 346 sandıkta 692 resmi görevlimiz olacak. Bin 500'den fazla kişi de seçim günü sahada olacak. Bütün ekibimize çeşitli eğitimler verdik''
 
ŞEHİDİMİZ MURAT TEVLİM'İN İSMİ BİR OKULA VERECEK
''Suriye'de şehit olan Darıcalı şehidimiz Murat Tevlim'in ismi Darıca'daki bir okula verilecek. Milli Savunma Bakanımız Fikri Işık ve Kocaeli Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu, bu konuyla alakalı bir çalışma yürütüyor. Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak'ta Şehit Murat Tevlim’in isminin Kazım Karabekir Mahallesi’nde yapılan semt konağına ve semt sahasına,  Şehit Salih Kaya’nın isminin ise Bağlarbaşı Mahallesinde yapılacak semt konağına ve semt sahasına verilmesini Mart ayı meclisinde kararlaştırdı. 
 
DARICA HALKINA VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTUYORUZ
''Darıca Askeri arazisi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi'ne devredildi. Bu konuda herkesin büyük emekleri var. Darıca halkına verdiğimiz sözleri tutuyoruz. Burası kesinlikle TOKİ'ye devredilmedi, belediyelerimize devredildi. Burada Ticari mekan olmayacak. Ayrıca Darıca Huzurevi binası da yıkıldı. Orası devletin arazisi değil, özel br mülk arazisi. Temennimiz Gazeteciler Cemiyeti'nin buraya tekrar bir huzurevinin yapması' şeklinde konuştu.