Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tunçel ve ekibi, Meclis'e konuk oldu!

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, Ankara’ya bir ziyaret gerçekleştirerek başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Kocaeli milletvekilleri, bakanlar ve genel merkez yöneticileri ile görüştü.

Tunçel ve ekibi, Meclis'e konuk oldu!
22 Kasım 2012 - 07:22
 AK Parti Grup Toplantısı’na katılmak için Ankara’ya giden Kocaeli AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel ve beraberindeki heyet,  TBMM’de bazı temaslarda bulundu. Tunçel yönetimindeki kadın kolları heyeti, Başbakan Erdoğan’ın yanı sıra, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül ve bazı bakanlıklara ziyaret gerçekleştirdi. Kadın kolları heyeti, TBMM’de yemek yiyerek ziyaretlerde bakanlar ve milletvekilleriyle fikir alışverişinde bulundu. Tunçel’in TBMM ziyaretinde Bakan Şahin’e tablo takdiminde bulunuldu.
 
BAŞBAKAN İLE GÖRÜŞTÜLER
İl kadın kolları yöneticileri, Genel Merkez’de MYK toplantısı çıkışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme imkanı da buldu. Bu buluşmaya, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker aracı oldu. 
TBMM’deki grup toplantısına katılmak için bir gün önceden Ankara’ya giden AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel ve yönetimi, AK Parti Genel Merkezi’ne de uğradı.
 
ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI
AK Parti İl Kadın Kolları, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker önderliğinde partinin çeşitli kademelerinde görev yapan başkanlar ile görüşme fırsatı buldu. 
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, MYK toplantısı çıkışında 
Kocaeli il kadın kolları ile bir süre sohbet ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.