Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Final Okulları'nda oryantasyon eğitimi

11 Eylül – 18 Eylül 2017 tarihleri arasında uygulanacak olan anasınıfları ve 1. Sınıflar öğrencilerine yönelik “ORYANTASYON EĞİTİMİ” (uyum süreci programı) başladı. Saat 10.00’da başlayan programa anasınıfı öğrencileri, ve 1. Sınıf öğrencileri ailelerinin yoğun ilgisi ve sevinci ile katılım gerçekleşti.

Darıca Final Okulları'nda oryantasyon eğitimi
13 Eylül 2017 - 10:25
Genel  Müdür Murat Kaya burada yaptığı konuşmada  “Darıca Final Okulları kurumsal kültür ile öğrenen okul modelli bir anlayış içinde öğrencilerimizi yarınlara hazırlar. Kurumsal felsefemiz gökkuşağımızdır. Kurumumuz,  çağdaş ve bilimsel eğitimin gerekleri ile nitelikli, kaliteli iyi insan yetiştirmeyi, ülkemizin aydın geleceğine ulaşmayı hedefler.  Samimi ve sahiciyiz. Ambalajsız ve makyajsız yaklaşım içindeyiz.  Mevlanavari  “ Ya olduğu gibi görünen, ya göründüğü gibi olan kuşaklar yetiştirme gayretindeyiz. 
İlk günler  heyecan, kaygı, sevinç içerisinde geçecektir.  Bu hafta içinde, daha uyumlu aşamaya ulaşarak eğitim-öğretime hazır hale geleceğiz'' dedi.
Törene, İlkokul müdürü Ceyda Ramazanoğlu, ortaokul müdürü Murat Zengin, ilkokul ve ortaokul müdür yardımcısı Koray Karagün, Anasınıfı öğretmenleri  Canan Abdullatif, Aylin Akyıldız ve Yeşim  Demirbaş, 1. Sınıf öğretmenleri Ahmet Yılmaz, Duygu Güneş ve branş öğretmenleri katıldı.
Velilere ve öğrencilere ikramlarda bulunuldu. İkramlardan sonra müzik dinletisine geçildi.  Yan flütte müzik öğretmeni Ciğdem Dilek,  piyanoda Hanzade Nisa Gök, Zeynep Selin Kırlar ve  Nazlı Şanlı keman çalarak programa renk kattılar.   Öğrencilerie okuluun drama sınıfı, müzik sınıfı, satranç sınıfı, fen laboratuvarı, bilişim odası, görsel sanatlar atölyesi, yemekhane, spor salonu ve revir gezdirildi.  Veliler ve öğrenciler ilk günün ahengi ve mutluluğu içerisinde okuldan ayrıldılar