Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Gençlik Kocaeli ile hatıra fotoğrafı çektirdi

Cumartesi gecesi Çanakkale Zaferinin yıl dönümü vesilesiyle Çanakkale Şehitlerimizi anmak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak üzere yüzlerce gençle Çanakkale’ye giden AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları burada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Gençlik Kocaeli ile hatıra fotoğrafı çektirdi
19 Mart 2018 - 17:13
Cumhurbaşkanını stattan ayrılana kadar yalnız bırakmayan AK Gençler “Reis Buraya Reis Buraya” sloganları ile stadı inletmeye devam etmesinin üzerine  Kocaeli gençliğinin enerjisine kayıtsız kalmayan Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli Gençlik Kollarının kendisine olan sevgisine, aşkına ve sevdasına gençlerin bulunduğu tribüne kadar gelerek  bir kez daha şahit oldu.
 
“AŞKIMIZ VAR SEVDAMIZ VAR”
Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman konuyla ilgili olarak, “Kocaeli gençliğinin Cumhurbaşkanımıza sevdası bir başka, katıldığımız bütün programlarda cumhurbaşkanımızın yüzünde bir tebessüme vesile olabiliyorsak ne mutlu bize. O günde hiç durmadık enerjimizi hiç kaybetmedik inandık ve sonunda gençliğimizin sevdası, davamızın lideri Cumhurbaşkanımız Kocaeli gençlik kollarının yanına geldi bizlerle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi” dedi.