Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

650 Bin TL gasp eden tabancalı şahıs kaçamadan yakalandı

Darıca 'da bir demir fabrikasına hurda demir getiren firmanın sahibinin aracının camı motosikletli ve tabancalı bir kişi tarafından kırılarak içeride bulunan 650 Bin TL’si çalındı.

650 Bin TL gasp eden tabancalı şahıs kaçamadan yakalandı
06 Temmuz 2019 - 18:18

Darıca, Emek Mahallesi’ndeki bir Demir fabrikasına hurda temininde bulunan taşeron firmasının sahibi S.T., ve H.B. isimli çalışan, dün akşam saatlerinde fabrikanın önündeki TIR Parkı’nda şirkete ait araç içerinde beklerken motosikletli ve tabancalı bir kişi tarafından soyguna uğradılar.

Kendilerine hurda getiren şahıslara dağıtılmak üzere toplam 650 Bin TL’yi  çanta içerisinde bulundukları aracın arka koltuğuna koyan  S.T. ve H.B., soygunun ardından polise verdikleri ifadede motosikletli bir kişinin elindeki tabancayla araç camını kırarak olay yerinden hızla kaçmak istediğini ancak TIR Parkındaki diğer sürücülerle birlikte şahsı yakaladıklarını söylediler.

Araç içerisinden 650 Bin TL.’yi alarak kaçmaya çalışan ancak paranın sahibi ve çevredekilerce yakalanan A.Y.  Polisteki sorgusunda, soygunu  S.P, E.Ö, ve M.T ile birlikte kararlaştırdıklarını ifade ettikler. 

Olayda kullanılan tabancanın ele geçirilmesinin ardından soygunu gerçekleştiren A.Y. ve planlayıcıları oldukları iddia edilen  S.P, E.Ö, ve M.T. emniyetteki sorgularının ardından bu gün mahkemeye sevk edildiler.