Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

''Teşkilatım bana çaycılık yap dese, çaycılık yaparım''

MHP Darıca Belediye Başkan aday adayı Hasan Yeniay, gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu. MHP Teşkilatlarının içinden geldiğini belirten Yeniay ‘’Ben Ülkü Ocakları’ndan yetişmeyim. Teşkilatım bana çaycılık yap deseler, çaycılık yaparım’’ dedi.

''Teşkilatım bana çaycılık yap dese, çaycılık yaparım''
15 Kasım 2018 - 17:47
MHP Darıca Belediye Başkan aday adayı Hasan Yeniay, Darıca Gazetesi’ne önemli açıklamalarda bulundu. Şuana kadar 2 adayın çıktığı aday adaylığı yarışının aile içi bir yarış olduğunu belirten MHP Darıca Belediye Başkan aday adayı Hasan Yeniay, her kesimden oy almak zorunda olduklarına dikkat çekti.
 
DERNEKLER YANIMDA
Yeniay açıklamasında ‘’Ben 3 dönem Darıca Bartınlılar Dernek Başkanlığı görevini yürüttüm. Bu sayede ilçemizde bulunan derneklerin başkanları ve yöneticileri ile bir çok kez bir araya geldim. Bütün derneklerle iyi bir derecede yakınlığım bulunuyor. Hepsi yanlarımda olduklarını belirtliyorlar. Bu da benim çok mutlu ediyor’’ dedi.
 
TEŞKİLATIN İÇİNDEN GELDİM
MHP Teşkilatlarının içinden geldiğine dikkat çeken MHP Darıca Belediye Başkan aday adayı Hasan Yeniay, ‘’Ben teşkilatlarda büyüdüm. Ülkü Ocakları’nda yetiştim. Her zaman partimizin bir neferiyim. Teşkilatım bana çaycılık yap dese çaycılık bile yaparım. Önemli olan liderimiz sayın Devlet Bahçeli’nin izinden gidebilmektir’’ şeklinde konuştu.
 
HER KESİMDEN OY ALACAĞIM
Darıcalıların sorunlarını yakından bildiğini ifade eden MHP Darıca Belediye Başkan aday adayı Hasan Yeniay, ‘’Ben halkın ne sorunlar yaşadığını biliyorum. 
Darıcalıların isteklerini biliyorum. Bizim derdimiz halkımızı mutlu etmek. Ben de söz veriyorum; Büyüklerimiz şahsımı aday gösterdiği takdirde, Darıca halkını mutlu etmek için herşeyi yapacağım. Ekibimiz kaliteli ve her kesime hitap eden bir ekip olacak’’ dedi.