Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca spor şehri olacak!

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca’yı spor şehri yapmakta kararlı!

Darıca spor şehri olacak!
29 Haziran 2016 - 13:42
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca’yı spor şehri yapmakta kararlı! Son yıllarda sporda önemli başarılar elde eden ve üç kez üst üste Avrupa Gençler Şampiyonluğu dâhil birçok yarışmayı şampiyon olarak tamamlayan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü, kulüp bünyesinde açacağı yeni branşlarla adından bahsettirecek.
Darıcalı gençler için yeni spor dalı tesisleri kurmayı hedefleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Kapalı Spor Salonu’nun arka kısmında olan alana Darıca Spor ve Eğitim Kulübü bünyesinde Masa tenisi, karete, Boks ve Güreş Salonları’nın kurulacağının müjdesini verdi. Karabacak ayrıca Darıca sahiline de yelken şubesi açacağını belirtti.
Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Mustafa Öztürk ile beraber projeleri değerlendiren ve yetkililere gerekli talimatı veren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıcalı çocukların sadece futbol ile değil, atletizm, yüzme, boks, güreş, masa tenisi gibi diğer spor dallarıyla da ilgilenmesini sağlamak amacı ile bu tesisleri yaptıracaklarını açıkladı. Darıca’yı spor şehri yapma hayalinin yavaş yavaş gerçekleşmesinden dolayı duyduğu mutluluğun tarifi olmadığını da ifade eden başkan Karabacak, ‘’ Darıca Kapalı Spor Salonu’nun arka kısmında olan alana Masa tenisi, karete, Boks ve Güreş Salonları yapacağız. Amacımız zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirmek. Darıca’nın çocukları, bir gün bu ülkenin gurur kaynağı olacak’’ dedi. 
 
DARICA YELKEN ŞUBESİ KURULACAK
Darıca mini Marina’nın yanında hemen bir tesis inşaa ederek buraya da Yelken kulübü inşaa edeceklerini belirten Başkan Karabacak, ‘yetiştirdiğimiz sporcular milii takımlara gidiyor, Fenerbahçe, Galatasaray gibi kulüplerin listelerinde yer alıyor. Ve bizim bütçemiz bu büyük kulüplerin bütçelerinin 1000 de 1’i şeklinde. Biz bu işi gönülle sevgiyle yapıyoruz’’ dedi.