Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KOGACE'de başkan yeniden Gürol!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin olağan genel kurulu fuar içinde bulunan Sivil Toplum Merkezinde gerçekleştirildi. Kongrede tek aday mevcut başkan Çetin Gürol oldu. Ayrıca Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Emre Polat da Denetim Kurulu'nda yer aldı.

KOGACE'de başkan yeniden Gürol!
13 Kasım 2017 - 13:30
Kongrenin divan başkanlığını Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm üstlenirken divan üyeleri Özden Demirci, Kamil Uzunoğlu ve Fatma Aydınoğlu üstlendi. Genel kurulda tüzük tadilatı yapıldı. Cemiyetin 13 kişilik yönetim kurulu 18’e çıkarıldı. Öte yandan Başkan Çetin Gürol, cemiyetin yaptığı faaliyetlerden bahsetti. Gürol, “Cemiyetin kendine ait bir devremülkü var. Yaptığımız yüksek lisans projesi Türkiye’ye örnek oldu.
 
15 ARALIK’A KADAR
Konut projesiyle ilgili konuşan Gürol, “Ben dahil bir çok arkadaşımızın peşinat parası yok. Bu kadar zaman beklememizin tek sebebi de budur. Bugün Başbakan Yardımcımız Fikri Işık ve TOKİ başkanımızla yapacağımız toplantıyla peşinatları ve şartları duyuracağız. Hedefimiz 15 Aralık 2017 tarihinde üyelerimizi evlerine oturtmak” ifadelerini kullandı.
 
İŞTE ÇETİN GÜROL’UN YÖNETİMİ
Çetin Gürol
Hakan Süer
Levent Altun
Nebiye Azak
Erol Kaçmaz
Zeynep Kübra Özçiçek
Emre Tuncay
İsa Turhan
Cennet Caylan
Kadriye Karademir
Şengül Oymak
Cem Şakoğlu
Yunus Kahraman
Muharrem Şenol
Ayşegül Kalaycı
Ahmet Akcaalan
Ulaş Tekin
Nurşah Şahin