Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Emine Ülker Tarhan, Darıca'ya selam gönderdi!

CHP’den istifa ederek Anadolu Partisi’ni kuran Emine Ülker Tarhan, Kanal Artı Televizyonu’nda yayınlanan Arka Sayfa programında Gazeteci Samet Kahraman’ın sorularını yanıtladı.

 Emine Ülker Tarhan, Darıca'ya selam gönderdi!
31 Aralık 2014 - 11:06
 
CHP’den istifa ederek Anadolu Partisi’ni kuran ve herkesin dikkatini çeken Emine Ülker Tarhan, Gebzeli Gazeteci Samet Kahraman’ın sorularını yanıtladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ki makam odasında Gazeteci Samet Kahraman’ın sunduğu Kanal Artı Tv’de yayınlanan Arka Sayfa programına konuk olan Emine Ülker Tarhan, ‘Bir emekçi kentinden geliyorsunuz. Hepsine selam olsun. Ben emeğin kutsallığına inanıyorum. Öyle sözde değil. Onlara selam olsun, kadınlara selam olsun. Onların gücüne inanıyorum’ dedi. Emekçinin sorunlarını Anadolu Partisi’nin çözeceğine inandığını söyleyen Tarhan; ‘Umarım bize destek verirler, güç verirler. Onların sorunlarını çözmek istiyorum’ dedi. 
BARAJ SORUNUMUZ YOK!
Bir anket şirketinin yaptığı ankette Anadolu Partisi için %8,4 oy gösterilmesini yorumlayan Tarhan; ‘Bizim baraj sorunumuz yok. Bunu gayet iç rahatlığıyla söylüyorum. Ben sloganlarla, hamasetle reddeden biri olarak da söylüyorum. Bu ülke hamasetten, bağırıp çağırmaktan, kutuplaştırmaktan çok çekti. O yüzden ben istiyorum ki gerçekçi olalım. Kendi inandığımız doğruları söyleyelim. Ben inanıyorum barajı aşacağımıza. Ne kadar saldırı olsa da, ne kadar linç kampanyası, ne kadar medya bizi görmemeye çalışsa da ben bunun olacağına inanıyorum. O yüzden hiç beni şaşırtmadı başlangıç için. Daha da güçlenerek yükseleceğini düşünüyorum’dedi.
 
GEBZE’YE GELECEK!
Gazeteci Samet Kahraman’ın program sonunda Emine Ülker Tarhan’ı Kocaeli, Darıca ve Gebze’ye davet etmesi üzerine Tarhan; ‘Onlarla birlikte olmaktan onur duyarım. Kocaeli bir emekçi kenti hepsine selam götürün. Kocaeli’ye gelmek istiyorum’ dedi.