Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hükümet Konağı önünde kan bağışında bulundular

Tüm hastaneler ile hastaların acil kan ihtiyaçlarını öncelikli olarak karşılayan Türk Kızılayı, bu büyük talebin karşılanması için ülke genelinde kampanya başlattı. Kampanyaya Darıca Kaymakamlığı da destek vererek, hükümet konağı önünde bağışçıları kan vermeye davet etti.

Hükümet Konağı önünde kan bağışında bulundular
15 Ocak 2020 - 14:57

Darıca izmir escort Kaymakamlığı tarafından kampanyaya destek verilmesi için daha önceden gönderilen yazı üzerine Hükümet Konağı önüne gelen  Muhtarlar, Birim Müdürleri, STK Temsilcileri, Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç ve vatandaşlar kan bağışında bulundular.

Sabah saatlerinde başlayan kampanyada  Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’da kan bağışında bulundu.

Kızılay Darıca Şube Başkanı Kemal Solhan, Kaymakam Ömer Karaman’a Kan Bağışı nedeniyle Teşekkür Plaketi ve 41. Kez yaptığı bağış nedeniyle  belge takdim etti.

 

Kaymakam Ömer Karaman, Yalı Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta hizmet vermeye başlayan yeni Hükümet Konağı önünde başlattıkları Kan Bağışı Kampanyası’na bir anlam katmak istediklerini ifade ederek, ‘’ Yeni Hükümet Konağı’nın açılışını henüz yapmadık ama, bunu da bir vesile ile ön açılış gibi kabül etmenizi istedik. Hepimiz burada bir hayır işi için toplanmış bulunmaktayız, yapacağınız Kan bağışı, belki de bir hayat kurtaracak, veya bir bebeğe can olacak, gösterdiğiniz ilgi ve alakaya teşekkür ederim’’ dedi.

 

Kan Bağış Kampanyası’na Kocaeli Liseler arası Hentbol müsabakalarında şampiyon olan Darıca Deniz Yıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Hentbol Takımı’da katıldı.

Son 3 yıldan bu yana şampiyonluğu kimseye kaptırmayan Darıca Deniz Yıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Barış Şimdi ve Kız Hentbol Takımı’nın antrenörü Mücahit Sak’da şampiyonluk kupasını Kaymakam Ömer Karaman’a taktim etti.