Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İsmail Kurt'tan Nail Çiler'e sert eleştiriler

İşadamı ve Gebze Ticaret Odası (GTO) eski yöneticisi İsmail Kurt düzenlediği basın toplantısında GTO seçim sürecini değerlendirdi ve önemli açıklamalar yaptı.

İsmail Kurt'tan Nail Çiler'e sert eleştiriler
24 Nisan 2013 - 09:24
 GTO Başkanı Nail Çiler’in başarısız bir kaptan olduğunu söyleyen Kurt, “Seçime doğru artık bir tarafta Nail Çiler öteki tarafta ise Gebze var. Ama ben inanıyorum ki çok güzel şeyler olacak.”dedi.
 
ODAYI KÖTÜ YÖNETTİ
GTO Başkanı başarısız bir kaptana benzeten İsmail Kurt şunları ifade etti, “Başarı anca yaptığınız eserlerle ortaya çıkar. 4 yıl içinde GTO’da ne yapılmıştır? Bir süre önce iki kişi İspanya’ya gidiyor ve odanın parasından 20 bin eura harcıyor. Böyle bir şey kabul edilebilir mi? GTO kötü yönetildi. Bunda elbette yönetiminde suçu var. Ancak sonuçta yönetimin başında Nail Çiler var. Çiler iyi bir kaptan olmadığı için GTO bugünkü sorunları yaşıyor. Herkesi kucaklamadı. Sonuçta birçok istifa yaşandı. Bunların olmaması gerekiyordu.”diye konuştu.
 
HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ
GESİAD grubu ile birlikte hareket ettiğini de söyleyen İsmail Kurt, ancak bunun dışında öteki SİAD’lar ile de görüşmelerinin olduğunu belirterek, “Biz bütün Gebze’yi kapsayacak bir oluşum içindeyiz. Kimseyi dışlamıyor, ötekileştirmiyoruz. Bu anlamda GESİAD ile birlikte hareket ediyorum. Burada hepimizin ortak amacı GTO’nun iyi bir düzeye gelmesidir. Dengeli bir yönetim ile herkes kucaklanacak. Kırıp dökmeden, projeler geliştirerek GTO’nun hak ettiği konuma ulaşmasını istiyoruz. Yoksa burada biz kişilere takılıp küçük hesaplar içinde değiliz”dedi.
 
GÜZEL ŞEYLER OLACAK
GTO Başkanlığına adaylığı ile ilgili olarak ta bilgi veren İsmail Kurt, oda seçimleri sonrası oluşacak meclise göre hareket edeceğini belirterek, “Ancak bana bir görev verilirse yerine getiririm. Birlikte hareket ettiğimiz herkes ile ortak mutabakat içinde kalarak ne gerekiyorsa ona göre bir yol çizeceğiz. Dediğim gibi her şey Gebze ve GTO için. Ancak şunun bilinmesini istiyorum ki gerçekten güzel şeyler olacak.”dedi.