Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi açılıyor

Çayırova Belediyesi, ilçedeki sosyo-kültürel hayatı canlandıran, eğitim, spor ve sanata değer katan yepyeni bir proje olan Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’ni hayata geçirdi. Temeli 2017 yılı içerisinde atılan proje 1 yıl gibi bir sürede tamamlanarak resmi açılış öncesinde hizmete sunuldu.

Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi açılıyor
09 Kasım 2018 - 08:45
Kocaeli’nin en modern kültürel tesisleri arasında ön plana çıkan Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezinin resmi açılışı 9 Kasım Cuma günü (bugün) saat 17.00’da gerçekleştiriliyor. Cumhuriyet Mahallesi Tuna Caddesi üzerinde yer alan projenin açılışına Önceki dönem ve son Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, Kocaeli Valisi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı, Olimpiyat Oyunlarında Türkiye’ye büyük başarılar getiren Dünya Şampiyonu Naim Süleymanoğlu’nun kardeşi Muharrem Süleymanoğlu, Dünya, Avrupa ve Olimpiyat Şampiyonlukları bulunan Milli Halterci Halil Mutlu ve çok sayıda protokolün katılması bekleniyor.
 
Tam Donanımlı Modern Bir Tesis
4K ile formüle edilen vizyon projeler arasında yer alan Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi, resmi açılışla tamamen hizmete giriyor. 1000 kişilik düğün salonu, sinema ve kültür salonu, KOMEK, sergi ve sanat alanları, muhtarlık, beyaz masa, spor merkezleri, anne çocuk kulübü, bilgievi, gençlik merkezi, kütüphane, eğitim alanları, bilgisayar ve teknoloji sınıfları gibi donatılarla zenginleştirilen Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi, modern ve estetik mimarisiyle dikkatleri üzerine çekiyor.
 
Demirci, “Açılışımıza Tüm 
Halkımızı Bekliyorum”
Kültürel yaşamı dengeleyecek, ilçenin sosyo-kültürel yapısını güçlendirecek kültür merkezlerinin Çayırova’ya değer kattığını söyleyen Belediye Başkanı Şevki Demirci, Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nin çok özellikli ve modern bir yapı olduğuna dikkat çekti. 20 Milyon Liralık bir yatırım maliyetiyle Naim karşıyaka escort Süleymanoğlu Kültür Merkezi’ni Büyükşehir ile birlikte inşa ettiklerini açıklayan başkan Şevki Demirci, bu güzel eserin açılışında tüm Çayırova’lıları görmeyi arzu ettiklerini söyledi.