Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Güzeloğlu bir ilki yaptı

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Seçim Güvenliği toplantısında bir ilki gerçekleştirerek, sadece mecliste grubu bulunan partileri değil, seçimlerde yüzde 1’in altında dahi oy alan partileri de toplantıya davet etti

Güzeloğlu bir ilki yaptı
10 Nisan 2015 - 16:11

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerle ilgili Kocaeli’de bulunan siyasi partilerin il başkanları ile Seçim Güvenliği toplantısı yaptı. Daha önce sadece mecliste olan partilerle yapılan toplantıyı Güzeloğlu geniş tutarak, seçimlerde yüzde 1’in altında oy alan partileri de davet etti. AK Parti’den Halkın Kurtuluş Partisi temsilcilerine kadar tüm partilerin davet edildiği toplantıya, küçük partilerden katılım az oldu. Toplantı Güzeloğlu ile birlikte Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, Derviş Ahmet Set, Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mehmet Karadeniz, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel toplantıyı yönetti.

11 SİYASİ PARTİ KATILDI

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Cihat Altınyuva, MHP İl Başkan Yardımcısı Ögetay Bal, HDP İl Başkan Vekili Küreyş Bilgiç, SP İl Başkanı Ekrem Öztürk, DP İl Başkanı Cem Serhat Dayanç, DSP İl Başkanı Hayati Özzeren, DYP İl Başkanı Metin Palabıyık, LDP İl Başkan Vekili Yusuf Çolak, Anadolu Partisi İl başkanı Bilal Dülger, Vatan Partisi İl Başkanı Vedat Olguntürk, Millat Partisi İl Başkanı Ayhan Tektaş katıldı. Millet Partisi, BTP, HKP, Komünist Parti, Merkez Partisi ise katılmadı.

 

KOCAELİ SANDIĞA GİDİYOR

Valilik 100. Yıl toplantı salonunda yapılan toplantıda açıklama yapan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, yeni valilik binasında eşit düzeyde yan yana gelecekleri bir toplantı salonu oluşturduklarını kaydetti. Kocaeli Türkiye’nin gelişmesine büyük katkı veren en gelişmiş illerinden biri olduğunu söyleyen Güzeloğlu, “Aynı zamanda ülkemizin her kesimini temsil eden büyük bir buluşma merkezidir. Birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yaşanılan, ülkeye büyük katkılar sağlayan bir büyükşehirdir” dedi. Kocaeli’de seçimin bugüne kadar her zaman hoşgörü içinde yapıldığını belirten Güzeloğlu, “Seçmenlerimiz sandıkla buluşmada Türkiye ortalamasının üzerindedir. Geçmişten bu yana bu katkıyı sağlayan vatandaşlarımıza en içten saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

EŞİT VE ADİL BİR ORTAM SAĞLAYACAĞIZ

Seçimler demokrasinin şöleni olduğunu belirten Güzeloğlu, “Halkın geleceğini belirlediği büyük bir buluşma ve şölen ortamıdır. Tüm siyasi partilerimizi, halkı temsil eden partilerimizin eşit ve adil bir seçim ortamında çalışmaları yapmak sorumluluğundayız. Seçimler yargının denetimi altında yapıyoruz. Seçimin güvenliği için en büyük yardımı siyasi partilerimizden alıyoruz. 7 Haziran’da vatandaşın hür iradesinin sandığa yansıması için elimizden geleni yapacağız” dedi.