Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çırılçıplak resim çekip, şantaj yaptılar

ÖZEL HABER - Bir havayolu şirketinde hostluk yapan 23 yaşındaki Fatih K., Facebook üzerinden tanıştığı 33 yaşındaki N.K. ve iki arkadaşı tarafından şantaj amacıyla Darıca ‘da bir evde çırılçıplak soyularak fotoğrafları çekildi. Daha sonra Fatih K.’nın kredi kartında bulunan 200 TL’yi de bankamatikten çeken N.K. ve iki arkadaşı, lüks otomobiline de el koydukları genç adamdan 20 Bin TL . getirmesini istediler.. Polisin yakaladığı 4 zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çırılçıplak resim çekip, şantaj yaptılar
02 Eylül 2016 - 09:57
 Facebook üzerinden tanıştığı ve uzun zamandan bu yana sohbet ettiği N.K. ile önceki gün Tuzla’da buluşarak yemek yiyen  özel Havayolu hostu Fatih K., daha sonra  davetini kırmadığı  N.K. ‘nın Darıca’daki evine gittiler.

Bir süre sonra Y.S.O. (35) ve E.A. ( 30) isimli iki arkadaşının da eve gelmesiyle birlikte, kurdukları planı hayata geçiren N.K., zor kullanarak önce Fatih K’nın kredi kartı ve şifresini aldılar. Fatih K.’ya ait kredi kartındaki son 200 TL.’yi bankamatikten çeken N.K., Y.S.O. ve E.A., daha sonra döndükleri aynı evde Fatih K.’yı  çırılçıplak  soyarak  fotoğraflarını çektiler.

Evden hep birlikte ayrılmalarının ardından İstanbul Anadolu yakasında kendisine ait lüks otomobilden indirilen Fatih K’yı  tehdit eden  N.K., Y.S.O. ve E.A., 20 Bin TL’yi getirmesi durumunda aracının verileceğini ve çektikleri resimlerin de silineceğini söylediler.

Çırılçıplak resimleri çekilen, kredi kartı ve lüks otomobiline el konulan Fatih K.,’nın, durumu polise bildirmesinin ardından harekete geçen Darıca Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Ekipleri, önce N.K’yı İstasyon Caddesi’nde, daha sonra da Y.S.O. ve E.A. isimli iki arkadaşını gözaltına aldı.

Darıca Emniyet Müdürlüğü Binasına getirilen N.K., Y.S.O. ve E.A.,  buradaki sorgularının ardından sevk edildikleri mahkemece, yağma, şantaj ve kişiyi hürriyetinden alıkoyma suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.