Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

30 üniversite Darıca'ya geliyor

Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Kampüsü olarak yeni yerleşkesinde 2015-2016 Öğretim Yılında da Darıca’daki tüm liselerin 12. Sınıfında okuyan öğrencilere yönelik “Üniversite Tanıtım Günü-4” etkinliğini gerçekleştirecek. Etkinliğe 14 Liseden toplam 3 bin öğrenci katılacak.

30 üniversite Darıca'ya geliyor
09 Aralık 2015 - 11:55
11 Aralık 2015 tarih Cuma günü saat 10.00-16.00 arası okul kampüsünde gerçekleşecek olan etkinlikte öğrencilerimizin bilinçli tercih yapmalarına, yaşama ve mesleklere yönelik doğru yaklaşımlarına katkı sunmak amaçlanıyor. Etkinliği Darıca Kaymakamlığı ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de destekleyecek
 
KAYA: EV SAHİPLİĞİ YAPMAKTAN GURURLUYUZ
Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Kampüsü Genel Müdürü Murat Kaya gazetemize yaptığı açıklamada “Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Kampüsü olarak birçok etkinliğe öncülük etmekteyiz. Kurumsal sorumluluğumuzla toplumsal aydınlanma ve gelişmişliğe katkı amacıyla bu etkinliğe aylardır hazırlık yapıyoruz. Gelinen aşamada Türkiye çapında devlet, özel ve vakıf üniversitelerden 30 üniversite davetimize katılacaktır. Darıca’da dördüncü kez düzenlediğimiz bu etkinlik bütün ilçe amirlerimizin desteği ve ilgisiyle bizleri de yüreklendirmiştir. Başta İlçe Kaymakamımız  Ömer Karaman, İlçe Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Oğuz, ve Emniyet Müdürümüz Hasan Aydoğan’ın destekleri ile koordinasyon kurullarımız tüm hazırlıklarını tamamlamıştır. Toplumsal sorumluluk çerçevesinde tüm ilçeyi kapsayan bu hizmetin ev sahipliğini yapmaktan onur duymaktayız.” dedi.
 
GELEN ÜNİVERSİTELER
Gebze Teknik Ünv./Düzce Ünv./Lefke Avrupa Ünv./Kadir Has Ünv./İstanbul Aydın Ünv./Haliç Ünv./Girne Amerikan Ünv./Yeni Yüzyıl Ünv./Okan Ünv./Piri Reis Ünv./Işık Ünv./Özyeğin Ünv./Biruni Ünv./Gedik Ünv./Senin Geleceğin Danışmanlık / Gelişim Ünv./İstanbul Bilgi Ünv./ Acıbadem Ünv./ Uluslararası Kıbrıs Ünv./Maltepe Ünv./İstanbul Şehir Ünv./Kıbrıs Yakın Doğu Ünv./ İstanbul Kültür Ünv./ İstanbul Ticaret Ünv./ İstanbul Arel Ünv./ Yeditepe Ünv./ Nişantaşı Ünv. /Medipol Ünv./ Beykent Ünv. /Doğuş Ünv./ Aktif Felsefe Dairesi olmak üzere 30 üniversite katılacaktır.