Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yılmaz; Darıca'da eğitim çıtası yükseldi!

Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve Eğitim Komisyonu Üyesi Mehmet Akif Yılmaz, Darıca’ya gelerek, Sırasöğütler Mahallesi ve Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yapımına devam edilen okul inşaatlarını gezdi.

Yılmaz; Darıca'da eğitim çıtası yükseldi!
21 Eylül 2018 - 09:02
Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve Eğitim Komisyonu Üyesi  Mehmet Akif Yılmaz, Darıca’ya gelerek, Sırasöğütler Mahallesi ve Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yapımına devam edilen okul inşaatlarını gezdi.
AK Parti  Kocaeli Milletvekili, Eğitim Komisyonu Üyesi Mehmet Akif Yılmaz, Darıca’ya gelerek AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz  ve parti yöneticileri ile birlikte Darıca’da inşaatı devam eden  okulları gezerek incelemelerde bulundu. 
 
DARICA’DA EĞİTİMİN ÇITASI YÜKSELDİ
Darıca’da son yıllarda eğitim çıtasını yükselttiğini belirten Milletvekili Akif Yılmaz, son yıllarda yeni binalarında yapılmasıyla Darıca’da eğitimde yükselişe geçmesinin memnuniyet verici olduğunu söyledi ve yeni okul binalarının da devreye girmesiyle büyük oranda sıkıntının biteceğini sözlerine ekledi.
 
YILMAZ OKUL İNŞAATLARINI GEZDİ
İlçe Milli Eğitim’deki sunumun ardından yapımına devam eden Sırasöğütler Mahallesi’nde yapılan lise binası inşaatı ve Aslan Çimento MTAL için yapılan bina inşaatlarını gezerek inceledi.