Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Höbek engellileri sevindirdi

Merkez Hastanesi'nin sahibi Dr. Hakan Höbek, Gebze bölgesindeki engellileri iftarda buluşturdu. İftara katılan 200 kadar engelli keyifli bir gün geçirdi

Höbek engellileri sevindirdi
29 Haziran 2015 - 10:53

HAYATA geçirdiği sosyal projelerle büyük takdir toplayan Gebze Özel Merkez Hastanesi'nin sahibi Dr. Hakan Höbek, bunlara bir yenisini ekledi. Kendisinin de engeli bulunan Höbek, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'ndaki engellileri, iftar yemeğinde bir araya getirdi. Eskihisar sahilindeki Kebap Diyarı'nda düzenlenen iftara Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, Çayırova Beyaz Ay Derneği Başkanı Uğur Eşitti, Gebze Engelliler Spor Kulübü Başkanı Satılmış Yılmaz, Dilovası Engelliler Derneği yöneticileri, Gebze Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Ali Şafak ile 200'e yakın engelli ve aileleri katıldı.

YÜZLER GÜLÜYOR 

Yemek öncesi tüm masaları gezen Hakan Höbek'e teşekkür eden engelliler, "Bugüne kadar bizlerin farkına varılamadı. Hakan Bey'e teşekkür ediyoruz. Rabbim, hayrını kabul buyursun. Çok mutlu olduk" sözleriyle, duygularını dile getirdi. Hakan Höbek de engellilerin, kalbindeki yerinin farklı olduğunu belirterek, "Öncelikle, buraya ulaşımınızı sağlayan belediye başkanlarıma teşekkür ediyorum. Bu akşam belki de ilk defa dört ilçemizdeki engelli arkadaşlar bir araya geliyor. Birbirini daha iyi anlayan, sorunları beraber yaşayan bizlerin bir araya gelmesi ayrı bir anlam kazanıyor diye düşünüyorum.

BİZ BURADAYIZ

Çünkü engelli bir arkadaşın psikolojisinden en iyi engelli biri anlar. Bu mübarek Ramazan akşamında iftarımızı yaparken birbirimizle tanışmaya ve kaynaşmaya bir vesile olmasını diliyorum. Biz engellilerin birçok sorunu var. Ulaşılabilirlik, istihdam, eğitim, yetersiz sosyal haklar ve toplumda yer edinememe önemli sorunlarımızdan bazıları. Ancak benim engelliler adına gelecekten umudum sonsuz. Çünkü bu birlikteliklerimizle, rabbimin engelli arkadaşlara başka yetenekleri bahşettiği gerçeği ile ürettiğimiz değerler ve projelerle biz de varız demeyi daha güçlü haykırmayı öğreneceğiz" dedi.