Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Farabi'de tedavi gören çocuklar unutulmadı!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören çocuk hastalar bu anlamlı günü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı unutulmayarak onlara Hastane Yönetimi tarafından sürpriz bir ziyaret düzenlendi.

Farabi'de tedavi gören çocuklar unutulmadı!
23 Nisan 2020 - 15:36
Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş, Başhekim Yardımcısı Op.Dr. Metin Y.Akyıldız ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Leyla Büyük; gerekli koruyucu ekipmanları giyerek hem çocuk hastalara geçmiş olsun dileklerini ilettiler hem de az da olsa hasta psikolojiksinden kurtarmak ve onları mutlu etmek için çeşitli hediyeler verdiler.
Bu anlamlı organizasyon sonrası açıklamalarda bulunan Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş“ Hastanemizde tedavi gören çocuklarımızın hasta psikolojisinden azda olsa kurtulmaları güzel bir an yaşamaları amacıyla böylesine anlamlı bir organizasyon düşündük . Bizlere bu güzel organizasyon da yardımcı olan çalışma arkadaşlarıma ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederim. Çocuklarımızın yüzlerini az da olsa gülümsetebildiysek ne mutlu bizlere .” ifadelerini kullandı.