Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MAGİAD'ın yeni başkanı Atmaca oldu

Seçim saatine kadar 3 adaylı seçimin yapılacağı MAGİAD ( Marmara Girişimci İş Adamları Derneği)’nin bu günki kongresinde, diğer adaylar son anda çekilince MAGİAD’ın Genel Başkanı seçimi kazanan Erhan Atmaca oldu.

MAGİAD'ın yeni başkanı Atmaca oldu
10 Mart 2018 - 23:07

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, GTO Başkanı Nail Çiler, GTO Başkan Vekili Oğuz Şerifalioğlu, MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım ve diğer Sİvil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri ile yaklaşık olarak 250 kişinin takip ettiği kongrede, Genel Başkanlığa seçilen Erhan Atmaca’yı ilk tebrik edenlerin arsında kurucu genel başkan Tuncer Saltaş, genel kurulun hayırlı olmasını dilerken yeni başkan Erhan Atmaca’ya başarılar diledi.
DAGİAD’ın yeni seçilen başkan ve yönetimine her zaman destek vereceğini ve her zaman yanlarında olacağını da kaydeden Tuncer Saltaş, katılımın yüksek olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Yeni başkan Erhan Atmaca ise, desteklerinden dolayı tüm üye arkadaşlarına ve yanında yer alan tüm dostlarına minnet duyduğunu ifade ederek, MAGİAD’ın, görevde oldukları sürece atılımlarından ödün vermeyeceğini belirtti.

Yönetici ve tüm üyelerin fikirlerine de açık olduğunu söyleyen MAGİAD’ın çiçeği burnunda Genel Başkanı Erhan Atmaca, derneğin menfaetleri doğrultusunda her düşünceyi her fikri değerlendireceklerini kaydetti. GTO Başkanı Nail Çiler ise yaptığı konuşmasında, SİAD’ların önemine vurgu yaparak, henüz 1 yıl olmasına rağmen başarılı çalışmalarından dolayı dikkatleri üzerine çeken MAGİAD’ın yeni başkan ve yönetimini tebrik ederek hayırlı olmsı temennisinde bulundu.