Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Erenkaya, CHP Darıca delegeleriyle buluştu

CHP İl Başkan Adayı Hikmet Erenkaya, CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nda delegelerle buluştu

Erenkaya, CHP Darıca delegeleriyle buluştu
15 Şubat 2020 - 14:11
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkan adayı Hikmet Erenkaya, ilçe ilçe gezerek 1 Mart’ta yapılacak kongre öncesinde delegelerle buluşmayı sürdürüyor. Başkan Erenkaya son olarak, CHP İzmit İlçe Sekreteri Veli Beyaztaş ve beraberindeki heyet ile birlikte CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nda il delegeleriyle bir araya geldi. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve yönetimi tarafından karşılanan başkan Hikmet Erenkaya, seçim sürecine dair il delegelerine önemli bilgiler verdi. 1 Mart’ta yapılacak seçimde neden aday olduğunu anlatan Erenkaya, CHP Kocaeli İl Örgütü’nün hak ettiği yerde olmadığını dile getirerek, yapılması gerekenleri sıraladı. Konuşmasını tamamlayan Erenkaya daha sonrasında; toplantıya yoğun katılım gösteren delegelerle soru-cevap şeklinde söyleşi gerçekleştirdi.
‘PARTİMİ 2023’E HAZIRLAYACAĞIM’
Partisini 2023 yılında yapılacak seçimlere hazırlamak istediğini ifade eden başkan Hikmet Erenkaya, “Partimi Kocaeli’de birinci yapmak istiyorum. Vekil sayısını arttırdıktan sonra zaten benim miladım biter. Tek amacım partime katkı sunmak. Bunun için yeterli bilgi birikimim var. İl başkanı seçildiğim taktirde örgütümü, 2023’te yapılacak seçimlerde iktidar yapmak ve partimi seçime hazırlayacağım. Bunu da her yerde söylüyorum” dedi.
‘ALIN TERİ DÖKENLERE SAHİP ÇIKACAĞIM’
Önseçim olmazsa olmazım diyen Erenkaya, “Parti içi demokrasi de benim için çok önem taşıyor. İl başkanı olduğum takdirde alın teri döken arkadaşlarımıza sahip çıkmak yegane amacım. Alın teri akıtmadan Ankara’dan gelen talimatla kimse benim dönemimde bir yere gelemeyecek. Parti içi demokrasi bunu gerektirir. 12 ilçe başkanıyla birlik olursak Genel Merkeze elimiz daha güçlü bir şekilde gideriz. Güçlü bir örgütle escort karşıyaka Ankara’ya gittiğiniz zaman ise genel başkanımız bizi daha farkındalıkla karşılayacaktır” ifadelerini kullandı.