Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan herkesten helallik istedi

Hac ziyareti öncesi yönetim kurulu ile son toplantısını gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, yönetiminden helallik aldı.

Başkan herkesten helallik istedi
18 Ekim 2012 - 09:42
 AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, kutsal topraklara yapacağı ziyaret öncesinde yönetim kuruluyla son toplantısını yaptı. Parti binasında yapılan yönetim kurulu toplantısında partilileriyle vedalaşan Civelek, partililerden helallik istedi. Cuma günü kutsal topraklara gitmek üzere yola çıkacak olan Başkan Civelek, hac ziyareti öncesinde Baro Başkanı Tamer Solakoğlu’na ‘Hayırlı olsun’ ziyaretine gideceklerini söyledi.
 
SOLAKOĞLU’NDAN HELALLİK İSTEYECEK
Hac ziyareti vesilesiyle Kurban Bayramı’nda ilimizde olmayacağını söyleyerek, bu nedenle tüm Kocaelililerin bayramını erkenden kutladığını belirten Mahmut Civelek, “29 Ekim tarihinde de burada olmayacağım. 
Bundan sonra daha aydınlık bir geleceğe gideceğimize inanıyorum. İstikrarın devamı olarak daha ileri gideceğiz. İlimizden ayrılmadan önce de Tamer Solakoğlu’na hayırlı olsun ziyareti yapacağız ve helallik isteyeceğiz.” açıklamasında bulundu.
 
“CHP SEÇİM İSTEMİYOR!”
Yerel seçimlerin erkene alınmasını ve CHP’nin bu konudaki tepkisini de yorumlayan Civelek, “Biz seçime hazırız. CHP’nin seçimden kaçan bir tutumu var. Erken seçime verdikleri ret oyu seçimden korkmak, seçimi istememektedir. Bizim ‘12 ilçeyi alırız.’ demecimizde ne kadar haklı olduğumuz, CHP’nin bu tutumuna bakılarak görülmektedir.” dedi.
 
ROZET TÖRENİ İL DANIŞMADA
Geçtiğimiz hafta sonu Erol Pekcan ile Sekapark’ta bir araya geldikleri yemeği değerlendiren Mahmut Civelek, masada bulunan tüm isimlerin AK Partili olduğunu ve hep birlikte yemek yediklerini dile getirdi. Rozet töreninin, yoğun gündem dolayısıyla hac ziyareti sonrasında, il danışma kurulu toplantısı ile yapılacağını açıklayan Civelek, AK Parti’de siyaset yapmak isteyen tüm isimlere kapılarının açık olduğunu kaydetti.
 
ANKARA’YA PİŞMANİYE
Bugün il başkanları toplantısına katılmak üzere Ankara’da bulunacak olan Civelek, büyükşehrin çalışmaları ile ilgili milletvekilleri ile de toplantı yapacağını hatırlattı. 
Ayrıca, Ankara toplantısının yanı sıra genel başkan yardımcılarına hayırlı olsun ziyareti düzenleyeceklerini ve pişmaniye armağan edeceklerini dile getiren Civelek, “Randevu alabildiğimiz tüm genel başkan yardımcılarımızı ziyaret edeceğiz.” şeklinde konuştu.
 
İSTİŞARE TOPLANTILARI YAPILACAK
İlçe başkanları ile yaptıkları toplantıda AK Parti’de siyaset yapmak isteyenler için görüşmelerin hızlandırılması yönünde çalışmaların başlatıldığını ve teveccühü olanları beklediklerini söyleyen Civelek, 7 ilçenin danışma kurulunu tamamladıklarını, tüm mahalle başkanları ile de toplantı yaptıklarını açıkladı. Civelek, kalan 5 ilçenin danışma kurulu toplantısını hac ziyareti sonrasında yapacaklarını, ayrıca tüm ilçelerdeki danışma kurulları ile birlikte toplantı da yapacaklarını bildirdi.