Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

STK'lar Darıca'da buluştu!

Kocaeli’de faaliyet gösteren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne destek veren derneklerin bir araya gelerek bilgi alışverişi yaptığı aylık olağan toplantıların sonuncusu Darıca’da gerçekleştirildi.

STK'lar Darıca'da buluştu!
18 Ekim 2012 - 09:41
 Darıca Faruk Yalçın Hayvanlar Alemi ve Botanik Bahçesi’nde düzenlenen toplantıya Darıca Yaşlılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ev sahipliği yaptı. Dernek Başkanı Kudret Sekban'ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun, Darıca Faruk Yalçın Hayvanlar Âlemi ve Botanik Parkı Genel Müdürü Arif Sankur ve Kocaeli'de faaliyet gösteren STK'lar katıldı. 
 
BÜYÜK İLGİ VARDI
Kocaeli'de bulunan başarılı STK'ları Darıca Faruk Yalçın Hayvanlar Alemi ve Botanik Bahçesi’nde ağırlayan Darıca Yaşlılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin ve diğer derneklerin bilgi alışverişi yaptığı aylık olağan toplantıların sonuncusuna büyük ilgi vardı. 
 
SUNUCULUĞU UYSAL ÜSTLENDİ
Sunuculuğunu Gazetemiz editörü ve köşe yazarlarından Ahmet Uysal'ın yaptığı Kocaeli’de faaliyet gösteren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne destek veren derneklerin toplantısında konuşan Dernek Başkanı Kudret Sekban, kendilerini hiç bir zaman yalnız bırakmayan Darıca protokolüne, Darıca basınına, Kocaeli'de faaliyet gösteren STK'lara ve hayırseverlere teşekkür etti.
 
HAYRAN KALDILAR
Kocaeli’de faaliyet gösteren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne destek veren STK temsilcileri Darıca Faruk Yalçın Hayvanlar Alemi ve Botanik Bahçesine hayran kalırken, Darıca Faruk Yalçın Hayvanlar Âlemi ve Botanik Parkı Genel Müdürü Arif Sankur her türlü projelerde kendilerinin de olacağını belirtti