Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca yine şov yaptı!

Ankara'da yapılan Süper Lig ve 1.Lig birinci kademe ilk gün müsabakaları sona erdi. Temsilcimiz Darıca Belediyesi 1. Lig erkeklerde birinci oldu

Darıca yine şov yaptı!
27 Ağustos 2013 - 09:28
 Ankara'da yapılan Süper Lig ve 1.Lig birinci kademe ilk gün müsabakaları sona erdi. Naili Moran Atletizm Tesisleri'nde gerçekleştirilen müsabakalarda sporcular kulüplerine puan kazandırabilmek için mücadele etti. Ankaralı atletizmseverlerin takip ettiği yarışlar zaman zaman çekişmeli anlara sahne oldu.
Süper Lig erkeklerde Fenerbahçe 71 puanla ilk sırada yer alırken 63 puanla Galatasaray ikinci, Enka ise 61 puanla üçüncü oldu. Süper Lig kadınlarda da Enka 69 puanla ilk günü birinci sırada tamamladı. Fenerbahçe 68 puanla ikinci olurken, Bursa Büyükşehir Belediyesi 45 puanla üçüncü sırada yer aldı.
Gün boyu süren yarışmalar sonucunda 1. Lig'de erkeklerde ilk sıraya 70 puanla Kocaeli Darıca Belediyesi, ikinci sıraya 66 puanla Meski, üçüncü sıraya ise 61 puanla Üsküdar Belediyesi yerleşti.Birinci Lig kadınlarda da 74 puanla Meski birinci sıraya adını yazdırdı. 66 puanla Osmangazi Belediyesi ikinci olurken Reşadiye Zihni Derin 52 puanla üçüncü sırada yer aldı. Süper Lig ve 1. Lig birinci kademe müsabakaları, bugün yapılacak yarışlar ile son bulacak.