Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KOGSAB ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

Yeni kuruluşunu gerçekleştiren, kamuoyundan büyük destek gören Kocaeli Gazete Sahipleri Birliği’nin ( KOGSB) yankıları sürerken, birlik ilk toplantısını Başkan Kenan Höbek Başkanlığında gerçekleştirdi.

KOGSAB ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI
24 Nisan 2013 - 09:14
 Tarçın Distro tesislerinde toplanan birlik  Yönetim Kurulu üyeleri  Kenan Höbek, İsmail Kadı, Yunus Kahraman, Adnan Üner, Erol Polat,  Suat Malkoç, Türker Demirci, Ekrem Meral ve  Ahmet Duvarbaşı  ve Bilal Kocabay  birliğin önümüzdeki dönem çalışmalarını programladılar.
 
Önümüzdeki bir aylık dönemde yapılacak  çalışmaları gündemine alan Birlik yönetimi, Vali Ercan  Topaca ve  Basın İlan Kurumu  ile görüşmelerin  yapılmasına, kurumun  tüm topluma etraflıca anlatılmasına, birliğin  tanıtım kokteylinin düzenlenmesine,  gazeteler arasında haber ve bilgi alış verişinin güçlendirilmesine, daha sıkı bağlar kurulmasına ilişkin bir dizi kararlar alındı.
 
Birlik üyelerinin tek tek önerilerini ortaya koyduğu toplantıda, bir ay boyunca yapılacak çalışmaları da karara bağlayan Birlik Yönetimi, ayrıca kendi arasında işbölümleri de yaptı.Birlik üyeleri,  kapılarının tüm gazetelere açık olduğunu, hiç kimseyi geçmişte olduğu gibi bugünde dışlamadıklarını, bu birliğin eşit ve gönüllü bir birlik olduğunu, birliğin çalışmalarını bu bilinçle sürdürdüğünü  bir kez daha dile getirdiler.
Bilindiği gibi,  Kocaeli’de ilk defa Gazete sahipleri biraya gelerek ilkeli bir birlik kurdular. Gebze, Gebze Haber, Kent, Gebze Çağdaş Kent, Darıca, Avaz, Nefes, Bizim Gebze, Dilovası, Son Nokta ve Beylikbağı gazeteleri  KOGSAB adı altında ortaklık kurdular.
 
Öte yandan, Birlik, Arapçeşme Mahallesi, Kavak Caddesinde, GTO karşısında, No 10, Kat 5’de hizmet vermeye başladı.  Tüm gazetecilerinde yararlanabileceği birlik ofisi  kullanıma hazır hale getirildi.