Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Kent Konseyi ziyaretlere başladı

Darıca Kent Konseyi Başkanı Kaplan Sönmezyıldız ve Yürütme Kurulu Üyeleri ilçe protokolünü ziyaret ederek yapacakları çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulunup , çalışmalarına destek istediler.

 Darıca Kent Konseyi ziyaretlere başladı
21 Aralık 2014 - 11:52
 
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ı ziyaretlerinde Kent Konseyi’nin yapısı ve önceki çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Başkan Sönmezyıldız, bundan sonraki süreçte daha aktif çalışmalarda bulunacaklarını ifade ederek, kentin gelişimine katkı sunmak için her kesimden destek beklediklerinin altını çizdi. Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ise Kent Konseyi’nin yapacağı her türlü etkinlikte yanlarında olduklarının altını çizerek çalışmalarında başarılar diledi.
AYNI AMAÇ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Darıca Kent Konseyi Başkanı Kaplan Sönmezyıldız ve Yürütme Kurulu daha sonra Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı ziyaret ettiler. Başkan Karabacak ziyarette Kent Konseyi’ne çalışmalarında başarılar dilerken,”hepimiz ilçemizin gelişimine katkı sunmak için çalışıyoruz.Aynı amaç etrafında birleşmiş kurumlar olarak birbirimize her türlü katkı ve desteği sağlamak zorundayız.Önceki çalışmalarda olduğu gibi bundan sonraki çalışmalarınızda da vereceğimiz katkı ve desteklerle yanınızda olmaya devam edeceğiz.Görevlerinizde başarılar dilerim.” diyerek misafirlerini ağırladı.
KANSER KONULU SEMİNERE DAVET
Darıca Kent Konseyi Başkanı Kaplan Sönmezyıldız önümüzdeki hafta “Meme Kanseri Tedavisinde Yeni Gelişmeler” konulu bir seminer düzenleyeceklerini söyleyerek tüm bayanları davet etti.23 Aralık 2014 Salı Günü Saat 13:30 ‘da Darıca Belediyesi Meclis Salonu’nda Anadolu Sağlık Merkezi işbirliğiyle düzenleyecekleri seminerde Prof.Dr.Serdar Turhal’ın son derece önemli bilgileri paylaşacağını ifade eden Sönmezyıldız bu tür etkinliklerin bundan sonra da devam edeceğini ifade etti.