Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Duraklara çare bulunmalı!

Darıcalı vatandaşlar, şehiriçi otobüs duraklarına araç park edenler yüzünden duraktan otobüslere binemiyor. Ayrıca otobüs duraklarının da belli olmadığının altını çizen vatandaşlar bu konuda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve UKOME’yi göreve çağırdı.

Duraklara çare bulunmalı!
29 Ağustos 2012 - 11:58
 Darıca’da şehir içi otobüslerinin yolcu indirip bindirdiği duraklara özel araçların yaptığı parkların şehiriçi trafiğini aksattığını kaydeden Darıcalı vatandaşlar, özel araç sürücülerinden duyarlı olmalarını istediler.
Şehiriçi trafiğinde eğitim-öğretim yılının başlayacak olmasıyla birlikte artış olacağının altını çizen Darıcalılar “Darıca şehiriçi trafiğinde özellikle çocukların okula, çalışanların mesaiye gideceği saatlerde aşırı yoğunluk oluyor. Sabah ve akşam saatlerinde şehiriçi otobüs duraklarına özel araç sürücüleri tarafından yapılan parklar şehiriçi trafiğini uzun süre aksatıyor. Şehiriçi ulaşımını sağlayan şoför esnafımızın görevlerini aksatmadan yerine getirebilmeleri için şehiriçi otobüslerinin yolcu indirip bindirdiği duraklara park yapmamaları konusunda özel araç sürücülerini uyarıyoruz” dediler. 
 
DURAKLAR BELLİ OLMUYOR
Darıcalı vatandaşlar ayrıca otobüs duraklarının belli olmamasından da dert yakınırken, ‘’Hangi yerde, hangi durak var bir bilgimiz yok. Otobüs şoförleri ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar ancak yine de durak tabelaları ya kıyıda köşede, ya da yıkılmış olarak yerlerde sürünüyor. Yaz ayı bitmek üzere. Kış geldiğinde yağmur kar yağdığında bizler o tabelaların altında mı otobüs bekleyeceğiz. Büyükşehir Belediyesi ve UKOME yetkilileri bu konuya acilen el atmalı” şeklinde konuştular. 
 
adult indir