Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Saadet Partisi'nden diğer partilere davet

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan, ‘’Erbakan Hocayı Anma’’ programına, 4 siyasi partinin ilçe başkanları da davet edildi.

Saadet Partisi'nden diğer partilere davet
08 Mart 2018 - 03:35

10 Mart 2018 tarihinde saat 19.30’da Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan  ‘’Erbakan Hocayı Anma’’ programına, Saadet Partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ve Yönetim Kurulu Üyelerinden bazıları Kaymakam Ömer Karaman, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Müftü Muharrem Bilgiç, Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’un yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer B,yık CHP İlçe  Başkanı Yakup Törk, MHP İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, İYİ Parti İlçe Başkanı Ekrem Korkmaz’da davet edildi. 

Saadet Partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ve yönetimi davet için yaptıkları ziyaretlerin devamında Darıca’da görev yapan mahalle muhtarlarını, Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticilerini ve dernek başkan ve yöneticilerini de unutmadılar. 

Saadet Partiai  İlçe Başkanı Selim Çetinkaya yaptığı açıklamada program için bütün hazırlıklar devam ettiklerini belirterek,  ‘’ Tüm halkımızı anma  programına davet ediyoruz.’’ dedi