Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Mecliste 'üvey evlat' polemiği!

Darıca Belediyesi Mayıs ay meclisi dün yapıldı. Mecliste konuşan CHP Darıca İlçe başkanı ve aynı zamanda CHP Grubu Sözcüsü Şinasi Serdar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Darıca'yı üvet evlat olarak gördüğünü ve Darıca'ya gerekli önemi vermediğini belirtti. Başkan Şükrü Karabacak ise hiç bir ayrımcılığın olmadığını söyledi.

Mecliste 'üvey evlat' polemiği!
06 Mayıs 2015 - 11:23

Darıca Belediyesi Mayıs ayı meclis oturumu dün gerçekleşti. Mecliste Kocaeli Büyükşehir belediyesi'nin Darıca'ya gerekli yatırımı yapmadığını belirten CHP Darıca İlçe başkanı ve aynı zamanda CHP Grubu Sözcüsü Şinasi Serdar, ''Kocaeli büyükşehir belediyesinin açıkladığı 100 projede Darıca'ya 1 proje düştü.Darıca üvey evlat mı? Kocaeli'nin en büyük ilçe sıralamasında 3 üncü olan Darıca'ya 1 projeyle mi yetinilmesi istendi. Darıca İstanbul'a mı bağlı yoksa Kocaeli'ne mi? İbrahim Karaosmanoğlu oy istemeye gelince Darıca'ya şunu yaptık bunu yaptık diyor ancak Darıca'ya yaptıkları hiç bir şey yok'' dedi.

KARABACAK: AYRIMCILIK YOK

Şinasi Serdar'ın bu sözlerine cevap veren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise projelerin Kocaeli büyükşehir belediyesi meclis kararı olduğunu ancak Büyükşehir'in Darıca ile ilgili çalışmalarının devam ettiğini ve hiç bir ayrımcılığın söz konusu olmadığını ifade etti.