Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gece protestosu!

Taksim Gezi Parkı eylemine destek için Gebze’de bir araya gelen halk, hükümeti protesto etti. Tüm mahallerde apartmanlardan tencere-kaşık protestosu başladı. Protesto konvoyu oluşturan arabalı gruplar korna sesi ile eyleme destek verdi.

Gece protestosu!
03 Haziran 2013 - 07:59
 Taksim Gezi Parkı eylemine destek için Gebze’de bir araya gelen gruplar hükümeti protesto etti. Tüm mahallerde apartmanlardan tencere-kaşık protestosu başladı. Protesto konvoyu oluşturan arabalı gruplar korna sesi ile eyleme destek verdi.
Gebzeliler tencere ve kaşıkları ile sokağa döküldü. Gebze'nin bütün mahalleri tencere-kaşık sesiyle inledi. Gebze merkez ve ara mahallelerde Taksim Gezi Parkı eylemlerine destek için protestolar organize edildi. Evlerinin balkonlarına çıkan bazı Gebzeliler tencere ve tavaları bir birine vurarak protestoya eşlik etti.
Protestolar daha sonra Gebze Mutlu Kent civarında yoğunlaştı. Mutlu Kent sakinleri önce balkona çıkıp tencere ve kaşıkları bir birine vurarak Taksim Gezi Parkı eylemine katıldı. Daha sonra sokağa inen grup Gebze şehir merkezine doğru yürüyüşe geçti. Darıcalı vatandaşlarda, Gebze Şehir Merkezindeki eyleme katılınca protesto daha da büyüdü. Protesto yürüyüşleri gecenin ilerleyen saatlerinde Cumhuriyet meydanında sona erdi.