Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Uzman Çavuş'un cinneti! 2 ölü

ÖZEL HABER - Dün gece Pirireis Mahallesinde meydana gelen olayda Abdurrahman Kaçmaz(24) isimli Uzman Çavuş, tartıştığı 17 yaşındaki kız arkadaşı Şule Evirgen’ı beylik tabancasıyla vurduktan sonra başına dayadığı aynı silahı bir kez daha ateşledi. Her iki yaralı da hastanede hayatını kaybetti.

Uzman Çavuş'un cinneti! 2 ölü
24 Eylül 2012 - 11:41
 Darıca Pirireis Mahallesi, Yelkenkaya Caddesi, Cerrah Sokak’ta bulunan Çağdaş Sitesi B. Blok Numara 4. Daire 1 adresinde dün gece saat 23.45 sularında  meydana gelen olayda  İstanbul Hava Savunma Birliği’nde Uzman Çavuş olarak görev yapan Abdurrahman Kaçmaz, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı 17 yaşındaki kız arkadaşı Şule Evirgen’le  tartışmaya başladı.  Tartışmanın giderek büyümesi üzerine sinirlerine hakim olamayan Uzman Çavuş Abdurrahman Kaçmaz, beylik tabancasını belinden çıkararak önce Evirgen’in başına bir kez ateş etti, sonrada aynı silahı kendi şakağına dayayarak tetiği çekti. 
 
BALKONA KAÇTI AMA YİNE DE KURŞUNDAN KAÇAMADI
Her iki gencin de ağır yaralandığı olayda, Abdurrahman Kaçmaz’ın silahına davrandığını gören Şule Evirgen, annesi Çiler Karaca(34) ile birlikte yaşadığı ve tartışmanın olduğu apartman dairesinin  balkonuna kaçarak korkuluk kapısını da dışarıdan kilitledi. Balkon kapısının kilitlendiğini gören Kaçmaz, buna rağmen sinirlerine hakim olamayınca apartmanın dışına  çıkarak zaten giriş katı olan evin balkonundaki Şule Evirgen’in başına bir el ateş etti. 
 
TARTIŞTIĞI ODAYA DÖNÜP KENDİSİNİ VURDU
Tartışmanın yaşandığı odadan hızla apartmanın dışına çıkarak  balkondaki Şule Evirgen’in  başına bir el ateş eden Abdurrahman Kaçmaz, daha sonra geldiği yerden aynı odaya girerek  başına bir el ateş etti!  2 adet ambulansla Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan gençler  burada Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alındı.  İhbar üzerine  olay yerine  gelen polis ise yaptığı araştırmada 2 adet kovana rastlarken, tartışmanın yaşandığı odada bira kutuları da dikkatlerden kaçmadı.
 
SABAHA KARŞI  İKİSİ DE ÖLDÜ
Gece yarısı Darıca Farabi Hastanesi Acil Servisi’ne ağır yaralı olarak kaldırılan Abdurrahman Kaçmaz ile Şule Evirgen yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamayarak bu sabaha karşı hayatlarını kaybettiler.