Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Acilen çıkışa geçmemiz lazım!

Şampiyonluk hedefleyen Darıca GB, henüz deplasmanda galip gelemedi. Aksaray'dan sonra Trabzon temsilcisi Düzyurt'ta Darıca GB'yi mağlup etti. 2-1 Karadeniz temsilcisinin üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada sarı-yeşilli ekibin tek golünü Gökhan attı.

Acilen çıkışa geçmemiz lazım!
08 Ekim 2013 - 08:22
 Bu sezon Halil Akbaşoğlu Başkanlığındaki en yüksek bütçeyi oluşturup, yaptığı pahalı transferlerle dikkat çeken Darıca GB, geride kalan 6 haftada hayal kırıklığı yaratmayı sürdürüyor. Sahasında ki, Maltepe ve Elazığ Belediye galibiyetlerinden sonra, 3 puana hasret kalan Darıca GB Aksaray'dan sonra Düzyurt takımına da mağlup oldu. 
Ünyespor ve Bursa Nilüfer ile de berabere kalan Darıca GB, şampiyonluk hedeflediği sezonda 6 hafta sonunda 5 puan ile alt sıralarda yer aldı. 
Düzyurt deplasmanına mutlak 3 puan hedefi ile giden Darıca GB, bir kez daha mağlup olmanın üzüntüsünü yaşarken, camiada üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından tepkilerde üst düzeye çıktı. Morali bozuk olan Darıca GB'nin, hafta başında teknik ekip ve yönetimin bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yapması bekleniyor.