Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bünyamin; Biz bir aileyiz!

2. Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin 10 numarası Bünyamin Karataş, takım içinde inanılmaz bir birliktelik yaşadıklarını belirterek, başarının sırrının aile olmaktan geçtiğini söyledi.

Bünyamin; Biz bir aileyiz!
06 Kasım 2018 - 12:45
Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Darıca Gençlerbirliği’nin başarılı oyuncusu Bünyamin Karataş, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarı - Yeşillilerin 10 numarası Takımda arkadaşlığın en üst seviyede olduğunu belirterek, daha güzel günlerin çok yakında olduğunu söyledi.
 
ŞANSSIZ BAŞLADIK
Başarılı orta saha oyuncusu lige kötü başladıklarını ancak takımın toparlanmasıyla beraber iyi işlere imza attıklarını söyleyerek, ‘’ Lige şanssız bir şekilde başladık. Çoğu maçı gerçekten büyük bir şanssızlık ile kaybettik. Ancak biz kendimize olan inancımızı kaybetmedik ve son 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldık. Hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyeceğiz. Takımımız çok kaliteli ayaklara sahip’’ dedi. 
 
TAKIM KARAKTER ABİDESİ
Takımda inanılmaz karakterli oyunculara sahip olduklarına dikkat çeken Bünyamin Karataş, ‘’Burada çok huzurluyum. Futbolcu arkadaşlarımız gerçekten muazzam bir karaktere sahipler. Burada öncelik her zaman takımımızın başarısı. Biz de bunun için büyük bir çaba sarfediyoruz. Biz iyi bir takımız. Bundan sonra herşeyin daha güzel olacağını söyleyebilirim’’ şeklinde konuştu.
Başarılı olabilmenin sırrının aile olmaktan geçtiğine inandıklarını söyleyen Bünyamin Karataş, ‘’Bizim takımımızda herkes aile gibi. Camiamız, taraftarlarımız, hocalarımız, basın mensuplarımız kısacası herkes bu takımın başarılı olmasını istiyor. Ligde kalan haftalarda oynadığımız futbol ve mücadelemiz gerçekten takdir edilmeli. Zor bir süreçten geçtiğimiz doğru ancak bu zor süreçleri atlattığımızda herşeyin daha güzel olacağına söz verebiliriz’’ dedi.
 
TARAFTARLARIMIZ BİR HARİKA
Taraftarlara daha güzel bir Bünyamin Karataş izleteceğinin de sözünü veren başarılı oyuncu ‘’Taraftarlarımız görecek ki onlara daha iyi bir Bünyamin izleteceğim. Taraftarlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Bizleri gerçekten hep desteklediler, hep yanımızda oldular. Böylesi büyük bir camiada oynamak benim için gurur verici’’ şeklinde konuştu.
 
TEKNİK HEYET ÇOK İYİ
Yeni Teknik Direktör Oktay Derelioğlu’nun gelmesiyle kendilerinde büyük bir değişim yaşandığını da söyleyen Bünyamin, ‘’Oktay Hocamız gerçekten çok iyi bir insan. Teknik heyeti de oldukça tecrübeli ve başarılı. Ligde bir hedefimiz var. Bu takım daha iyi yerlerde olacak’’dedi.