Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Fatih Koleji'nin büyük gururu!

Yüksek Öğrenime Giriş Sınavı’nda (YGS) açıklanan sonuçlara göre Gebze şampiyonları Fatih Koleji’nden çıktı.

Fatih Koleji'nin büyük gururu!
05 Nisan 2013 - 09:06
 Özel Darıca Fatih Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Şener ve Özel Hafize Okan Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Levent Tekin, YGS sonuçlarıyla ilgili Fatih Koleji Darıca yerleşkesinde bir basın toplantısı düzenleyerek, başarılı öğrencileri tanıttı. Türkiye genelinde
 1 milyon 875 bin öğrencinin girdiği sınavda, Fatih Koleji’nden Ahmet Narman Türkiye 41’incisi, Ahmet Alparslan Aktaş da Türkiye 266’ncısı oldu. Fatih Koleji’nden 17 öğrenci, 1 milyon 875 bin öğrenci arasında ilk 10 bin içinde yer aldı. Özel Darıca Fatih Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Şener, YGS sınavında önemli bir başarı sağladıklarını belirterek, “Bu gurur hepimizin. Okul idarecileri, eğitimciler, öğrenciler ve ailelerinin fedakarca çalışmaları sonucunda elde edilen bu başarıdan dolayı çok mutluyuz” diye konuştu.
 
12 BİN’DEN 41’E
Fatih öğrencisi Ahmet Narman Türkiye 41’incisi olurken, farklı bir başarı daha sergiledi. Daha önce SBS sınavına da giren ve Türkiye 12.651’incisi olan Ahmet Narman, bu kez ilk 41’e girerek bu başarısını çok yüksek bir noktaya çıkarmış oldu. Yine aynı şekilde Ahmet Alparslan Aktaş da daha önce SBS’de 2800’üncü sıradayken bu sınavda 266’ncı oldu.
 
TECRÜBELİ VE DONANIMLI KADRO
Ömer Şener, bu başarının tesadüf olmadığını belirterek, “Alanında tecrübeli ve donanımlı bir eğitim kadrosuna sahibiz. Eğitimdeki bilgi birikimimiz çok eskiye dayanıyor. Ahmet Narman ve Ahmet Alparslan Aktaş bizim gururumuz oldu. Ama kitlesel başarıya da bakmak lazım. Fatih Kolejleri olarak açıklanan YGS sonuçlarına göre Türkiye’de ilk 10 binde 17 öğrencimiz var. Başarı grafiğimizi daha üst noktalara çekmek istiyoruz” dedi.  Özel Hafize Okan Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Levent Tekin da yaptığı açıklamada, “Fatih Eğitim Kurumları olarak Çayırova sınırları içinde modern bir okul yaptık. 
Bölgemizin en büyük eğitim kampüslerinden biri oldu. Özel Hafize Okan Fatih Anadolu Lisesi bu sene de kayıtlara devam ediyor. Önemli başarılara imza attık, sene de bu başarıları artırarak devam ettireceğiz” dedi.