Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"Sahne Öğretmenlerin'e başvurular başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği Sahne Öğretmenlerin yarışmasını bu sene de düzenleniyor. Öğretmenlerin müzik, görsel sanatlar, şiir okuma ve standup - skeç-drama branşlarında hünerlerini sergileyeceği yarışmaya başvurular alınmaya başlandı. Kocaeli’de görev yapan öğretmenlerin katılabildiği yarışmaya katılım 14 Kasım 2012 Çarşamba günü sona erecek.

"Sahne Öğretmenlerin'e başvurular başladı
15 Ekim 2012 - 09:50
Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’nın bu sene ikincisini düzenlediği yarışmaya Kocaeli’de örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görev yapmakta olan sözleşmeli, ücretli öğretmenler ve usta öğreticilerin katılabiliyor. Öğretmenler Günü’ne farklı bir anlam katacak yarışmaya 14 Kasım Çarşamba gününe kadar başvurular kabul edilecek.
 
ÇEŞİTLİ KATEGORİLERDE
Öğretmenler yarışmaya enstrüman ve vokal olarak Müzik, serbest teknik resim, karikatür ve süsleme sanatları: hat-ebru, heykel vb olarak görsel sanatlar, şiir okuma ve standup-skeç-drama branşlarında gerçekleştirilecek. En fazla 1 branşta katılabilen “Sahne Öğretmenlerin”  adlı yarışma 17-18  Kasım tarihlerinde Süleyman Demirel Kültür Merkezi’ndeki seçici kurul toplantısında sonuçlanacak.
 
Her dalın birincisine 2 bin ve mansiyon ödülüne bin lira verileceği renkli yarışmada dereceye girenler 23 Kasım performanslarını canlı olarak ortaya koyacak. Aynı gün ödül töreni ve gala gerçekleştirilecek. Seçici Kurul üyeleri ve onların birinci derece yakınlarının katılamayacağı yarışmaya müracaat için Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’nın Çözüm Masası’na bizzat başvurabiliyor.