Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Farabi Kreşinde minikler mezuniyetlerini kutlandı

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kreş ve Gündüz Bakımevinde eğitim gören öğrenciler, düzenledikleri yıl sonu gösterisiyle mezun olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşatıp gelen misafirlerine de aynı duyguları yaşattılar.

Farabi Kreşinde minikler mezuniyetlerini kutlandı
28 Mayıs 2019 - 12:17
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesiyle başlayan program, Kreş Müdiresi İlkyaz Ezgi Yılmaz Bağcı’nın başlangıç konuşmasıyla devam etti. Düzenlenen yıl sonu gösterisine hastane yönetimi de katılım gösterdi.
Kreş bünyesinde eğitim gören farklı yaş grubundaki öğrenciler, bir birinden güzel gösterileri öğretmenlerinin de büyük katkılarıyla gelen misafirlerinin beğenisine sundu.Öğrenciler hazırladıkları şiirler, şarkılar, oyunlar ile birlikte keyifli  vakit geçirdi. Öğrencilerin heyecanları gözlerinden okunurken, hazırladıkları gösterileri alkışlar eşliğinde sundular. Öğrenci velileri memnuniyetlerini dile getirerek; çocuklarının kreşte kazandırılan değerlerden son derece memnun olduklarını ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kreşinde eğitim almalarından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Ayrıca minik parmaklar yaptıkları el emeği göz nuru çalışmaları da açılan sergi ile sunma fırsatı buldu.
Gösteri mezun olan öğrencilere diplomalarının dağıtılması ve kep atma töreni ile son buldu.