Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP'liler sokak iftarında buluştu

MHP Darıca Nenehatun Mahallesi Teşkilatı'nın düzenlediği "sokak iftar" yemeğine parti üyeleri ve mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi.

MHP'liler sokak iftarında buluştu
02 Ağustos 2013 - 11:57
 MHP Darıca Nenehatun Mahalle Teşkilatı, iftarda parti üyeleri ve mahalle sakinleriyle buluştu.  MHP Darıca Nenehatun Mahallesi Teşkilatı'nın düzenlediği iftar yemeğine parti üyeleri ve mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi. 
İftara programına MHP Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri, MHP Darıca Belediye Başkan Adayı Arif Gülen, Nenehatun Mahallesi Teşkilat Başkanı Nevzat Özçelik'in yanı sıra çok sayıda MHP'li katıldı.

AZERİ: SEÇİMDE İDDİALIYIZ
Büyük kalabalığın olduğu iftar programında bir konuşma yapan MHP Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri, yaklaşan yerel seçimlerin önemine değinerek birlik beraberlik içinde, tüm seçim bölgelerinde iddialı olduklarını ve seçimlerden çok yüksek bir başarı grafiği yakalayarak çıkacaklarını iddia etti.

GÜLEN: BİZİM GÜCÜMÜZ HALKTAN
MHP Darıca Belediye Başkan Adayı Arif Gülen ise yaptığı konuşmada MHP olarak güçlerini halktan aldıklarıı asla unutmayacaklarını  ve halkın dert ortağı olacaklarını söyledi. Darıca halkının son çaresi olduklarının bilincinde olup bu şekilde çalıştıklarını ifade eden Gülen, yorulmadan çalışmaya devam edeceklerine dair partililerine söz verdi.