Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İsveç dönüşü protokolü ziyaret ettiler

Darıca TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğrencileri İsveç dönüşü sonrası Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ı , Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’u makamlarında ziyaret ettiler.

İsveç dönüşü protokolü ziyaret ettiler
04 Mart 2019 - 07:58
Dış İşler Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı ( Ulusal Ajans ) tarafından yürütülmekte olan Erasmus+ Mesleki Eğitimi Öğrenici Hareketliliği türünde Darıca TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin  hazırladığı “Kızlarımızın Geleceği Avrupa’da Şekilleniyor” isimli projesi kabul edilmişti. 
Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanından seçilen  katılımcı öğrencilerin İsveç  ve Romanya’daki kaliteli ana okullarında  okul  öncesi dönem çocuklarının bilişsel gelişimine yönelik etkinlikler hazırlama ve uygulama üzerine staj faaliyetleri için gerçekleştirilen ilk hareketliliğini İsveç Stockholm’de  yerine getirdiler. Bu amaç doğrultusunda katılımcılar  projenin ilk hareketliliğini İsveç’in başkenti  Stockholm’da  bulunan Helianthus ve Förskolan Rosengarden anaokullarında 10 Şubat- 23 Şubat tarihleri arasında  2 hafta süren  staj faaliyetleriyle  12  öğrenci bir öğretmen ve Okul Müdürü Durdane Yıldız refakatinde  gerçekleştirdiler. 
İsveç dönüşü sonrası Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ı , Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı,  Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’u makamlarında ziyaret eden Darıca TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Durdane Yıldız ,  Öğretmen ve öğrencileri edindikleri deneyimleri paylaştılar.