Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi Darıca'da

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi kapsamında Darıca'da bulunan okulların salonlarını inceleyip, eksikliklerini giderecek. Proje önümüzdeki ay resmen başlayacak.

Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi Darıca'da
22 Haziran 2017 - 09:49
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, dün Darıca'da bulunan bazı okulları gezip, incelemelerde bulundular.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalarla Darıca'ya önemli hizmetler kazandırdığını kaydeden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, bunlardan birinin de Evde Okula Haydi Anneler Spora Projesi olduğunu söyledi. Projenin başta obezite olmak üzere sağlıklı yaşam konusunda önemli bir çalışma olduğunu anlatan Karabacak, “Büyükşehir Belediyemiz bu önemli proje için Darıca'da önemli çalışmalar yapacak. Proje sayesinde çok sayıda ev hanımımız spor yapacak. Büyükşehir Belediyemize ve emeği geçen herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
OBEZİTE TEHTİDİNE KARŞI ÖNEMLİ BİR ADIM
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi’nin özellikle obezite tehdidine karşı önemli bir adım olduğunu kaydetti. Obezitenin bedensel ve ruhsal olarak bireyler üzerindeki tahribatına değinen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kocaeli çapında toplumsal bilincin uyandırılması önce annelerimizi bu konuda bilinçlendirmekle mümkün olabilir. Bu nedenle Evden Okula Haydi Anneler Spora Projemize büyük önem veriyoruz” dedi. Annelerin bu konudaki toplumsal duyarlılığı sahiplenmesinin önemine dikkat çeken Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu nedenle önce annelerimizi harekete geçiriyoruz. Çünkü çocuklar duyduğunu değil, gördüğünü yapar. Gelecek nesillerin sağlıklı olabilmesi annelerimizin elindedir” dedi.