Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bu serginin geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacak!

Darıca Aslan Çimento İlkokulu 3/F sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Vatangül Demirci 2. Çizim ve Makrome sergilerini açtılar.

Bu serginin geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacak!
04 Nisan 2018 - 09:34
Vatangül Demirci burada yaptığı açıklamada ‘Öğrencileri öğrenmeye hazır hale getirmek için farklı renkli çalışmalara ihtiyaç olduğuna inanıyorum. 1. Sınıftan itibaren basit çizimlerle başladık, o yılın sonunda birinci sergimizi açtık. Şimdi bu aşamaya geldik. Öğrencilerimin yaptığı çalışmaları beğeneceğinizi umuyorum. Bu çalışmalarla öğrencilerim sabırlı olmayı, stresle başetmeyi, öfke kontrolü, motivasyon ve odaklanma, özgün düşünme, deneme ve üretme, hafızayı güçlendirme, boş zamanlarını verimli kullanma, araç gereç kullanarak ritim ve denge kurma, simetri ve oran bilgisi, yardımlaşma ve dostluk ilişkileri, grupla çalışarak sosyalleşme, özgüven kazanma gibi becerilerini geliştirmektedirler.  Ayrıca makrome çalışmalarımız var. Sergiden sonra onları satmak ve elde edilecek geliri Mehmetçik Vakfına bağışlanacaktır. 
Okul Müdürüme, bizi destekleyip cesaretlendirdiği için çok teşekkür ederim. Ayrıca velilerim bana inanıp güvendikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim'' dedi.