Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

2. lige biz çıkacağız!

3. Ligdeki temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk ve yöneticiler, önceki gün Darıca Elite Hotel’de düzenlenen programda basın mensuplarıyla buluştular.

 2. lige biz çıkacağız!
01 Mayıs 2017 - 15:41
Bu sene 2.lige çıkarak, senelerdir çekilen özlemi dindireceklerini ifade eden Başkan Öztürk, ‘’Zor rakiplerle karşılaşacağız evet ancak biz diğer takımlardan daha güçlü bir takımız. Bu sene o sene, play-offlarda şampiyon olup, 2.lige çıkacağız’’ dedi.
Darıca GB Başkanı Mustafa Öztürk ile yöneticiler Zeki Sarı, Metin İnan, Lokman Demirtaş, Mustafa İltekin, İbrahim Pilavcı, Yasin Altay, Yakup Yönten, Mücahid Vural ve Hakan Özcan, önceki gün Darıca Elite Hotel’de düzenlenen programda basın mensuplarıyla buluştular. Darıca GB’deki hedeflerine teker teker ulaştıklarını ifade eden Başkan Mustafa Öztürk, ‘’Ligi 68 puanda bitirdik. Belki de başka gruplarda olsaydık, şuan ligi çoktan birinci bitirirdik. Ancak bizim şanssızlığımız ligin en güçlü grubunda olmak. Evet Türkiye Kupası’nda gruplara kaldık, hedeflerimizden birincisini gerçekleştirdik. Şuan son hedefimiz kaldı o da bu 3.ligten kurtulmak. 2.lige biz çıkacağız, buna inancımız tam. Diyarbekirspor iyi bir takım ancak biz play-offa kalan tüm takımlardan daha iyi bir takımız. Dün futbolcu kardeşlerimle buluştuk. Takımda moraller harika. Şampiyonluk primini belirledik. 700 bin lira değerinde bir şampiyonluk primimiz olacak. Artık tek hedefimiz 2.lige çıkmak. Perşembe günü kalabalık bir heyet ile beraber Diyarbakır’da olacağız. Diyarbakır’ı orada yenip, Darıca’daki maçta da Diyarbekirspor’u eli boş göndereceğiz. Final maçını ise Sakaryaspor ile oynayacağımızı düşünüyorum. Ancak futbol bu neyin ne olacağı bazen belli olmuyor. Biz ne yapıyorsak bu şehir için, bu takım için yapıyoruz. Allah’ın da izniyle 2.lige çıkarsak, tesislerimiz ve altyapımızı ligin en güçlü altyapısı haline getireceğiz. Pazartesi günü tüm Darıca halkını büyük bir destekle Diyarbekirspor maçına bekliyoruz’’ dedi.