Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Zanlının babası ve amcası da gözaltına alındı

Darıca’da Özbekistan vatandaşı Lola Ibatova’yı (40) otelde öldüren M.H.’nın yakalanmasının ardından babası ve amcası da gözaltına alındı.

16 Aralık 2021 - 20:16 - Güncelleme: 16 Aralık 2021 - 22:17
Dün, Darıca Emek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerindeki Gemici isimli otelde meydana gelen olayda Özbekistan vatandaşı Lola Ibatova odada ölü olarak bulunmuştu. Olayın ardından inceleme yapan polis, Lola Ibatova’yla birlikte otele giriş yapan ve daha sonra tek başına otelden ayrılan M.H.’yı cinayet şüphelisi olarak gözaltına aldı. M.H., Polisteki ifadedesinde alkollü olduğu için olayı hatırlamadığını söyledi.


BABASI VE AMCASI DA GÖZALTINA ALINDI

Lola Ibatova'nın Darıca Emek Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde bulunan Gemici Otel’deki ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında zanlı M.H ile birlikte  babası E.H. (42) ve amcası M.H.’de (36) gözaltına alındı. 
Baba ve amcanın olayı duyduktan sonra otele gelerek araştırma yaptıkları ve delilleri karartma amacı gütmeleri sebebiyle gözaltına alındıkları iddia edildi. M.H., babası E.H. ve amcası M.H., emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Gebze Adliyesi'ne sevk edildi

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum