Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yüzlerce öğrenci 1.5 Km'lik yolu yaya olarak gidiyor

Darıca Pirireis Mahallesi Yunus Emre İlkokulu'nda öğrenim gören 365 ilkokul öğrencisi, zamları yetersiz bulan servis firmasının işi bırakması nedeniyle evlerinden okullarına yürüyerek gidip gelmek zorunda kalıyor

Yüzlerce öğrenci 1.5 Km'lik yolu yaya olarak gidiyor
23 Mart 2022 - 11:50
Pirireis Mahallesi Yunus Emre İlkokulu öğrencilerinin servisini çeken firma yetkilileri, kendilerine önerilen zammı yetersiz bulunca 3 gün önce iş bıraktı.
Servis araçlarının hizmet vermemesi üzerine mağdur olan öğrenciler, ev ve okul arasındaki bir buçuk kilometrelik yolu  geçtiğimiz pazartesi gününden bu yana yürüyerek kathetmek zorunda kalıyor.
Bugün de sabahın erken saatlerinde yağan yağmura rağmen yaya olarak okullarının yolunu tutan öğrencilerin bir kısmı ise hava koşulları nedeniyle okullarına gidemedi.
Öğrenci velileri ise servis aracı firması ile yapılan sözleşmenin güncellenmemesi nedeniyle 3 günden bu yana çocuklarının okul ile ev arasındaki bir buçuk kilometrelik yolu yaya olarak gittiklerini belirterek kızgın olduklarını dile getirdiler. Veliler, sorunlarına çözüm getirelememesi halinde araç trafiğinin yoğun olduğu Tuzla Caddesi’ne çıkarak yolu kapatacaklarını kaydettiler
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Paşa Kaya
    2 yıl önce
    Mahalemizin sorunlarını dile getirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum …