Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yeniden Refah Partisi yöneticileri Darıcalılarla buluştu

YRP, iftar sonrası ziyaretlerini Darıca’da sürdürdü. İlçede anket sonuçlarını vatandaşlarla paylaşan İl Başkanı Aras, yüzde 13,5 oy oranında olduklarını ifade etti

Yeniden Refah Partisi yöneticileri Darıcalılarla buluştu
18 Nisan 2022 - 13:03
Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanlığı başlattığı seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Partinin ramazan ayı başından bu yana yürüttüğü çalışmaların dün akşamki durağı Darıca ilçesi oldu. Çalışmalara Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu da katıldı. Ziyaretlerde İl Başkanı Mehmet Aras’ın yanı sıra Darıca İlçe Başkanı Ali Taştan ve ilçe yönetimi de hazır bulundu. Ekip hep birlikte iftar yaptıktan sonra ikiye bölünerek vatandaşlarla buluştu.

ANKET SONUÇLARINI PAYLAŞTI
Yapılan ziyaretler esnasında on kişilik genç bir grup İl Başkanı Mehmet Aras’ın yoluna çıktı. Grup il başkanı ile yaklaşık yarım saat sohbet ettikten sonra Aras ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Gençler ülkenin en genç siyasetçisi olan Dr. Fatih Erbakan’ı cumhurbaşkanı olarak görmeyi arzu ettiklerini dile getirdi. İl Başkanı Mehmet Aras, gençlerin kendilerine yönelttiği slogan olan ‘Genç başkan Erbakan’ sloganının çok tutacağını ifade etti. Başkan Aras, kıraathane ziyaretleri esnasında vatandaşlardan gelen bir soruya da yanıt vererek Yeniden Refah Partisinin oy oranına da değindi. Aras konuşurken elindeki belgeyi de dinleyenler ile paylaştı. Aras, anketlere göre partisinin şu anda yüzde 13,5 oy oranını yakaladığını ifade etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum