Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İyi Partili Kartal: "Vicdanlarını sorgulasınlar"

İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Soner Kartal, Darıca Belediyesi’nin sosyal tesisler için uyguladığı fiyat politikasını eleştirdi. Kartal, fahiş zamların vatandaşın yükünü arttırdığını söyleyerek, mecliste evet oyu veren meclis üyelerinin vicdanlarını sorgulamalarını istedi.

İyi Partili Kartal: "Vicdanlarını sorgulasınlar"
27 Mayıs 2024 - 13:43
İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Soner Kartal, yaptığı açıklamada, “Darıca halkına 20 TL karşılığında jest diye satılan Darıca Kart ile sosyal tesislerde yüzde 20 indirim yapacaklarını ifade ettiler. Hemen akabinde alay eder gibi ürünlere fahiş bir zam yaptılar. Bu mudur sosyal belediyecilik anlayışı? Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın seçim vaatleri arasında bulunmayan yüzde 100’lük zam, yüksek enflasyon ile birlikte Darıca halkının yükünü daha da ağırlaştırmıştır. Merak ediyoruz: Yapılan zamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de imzası var mıdır? Malumunuz üzere, projelerinde ‘üçlü olsun, güçlü olsun’ diyen Muzaffer Bıyık, burada da aynı sloganı kullanacak mı? Takdiri kamuoyuna bırakıyoruz” dedi.

“EVET OYU VEREN MECLİS ÜYELERİNE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM”

Yapılan zammın meclisten geçmesine tepki gösteren Kartal, “Darıca Belediyesi meclisinde gerçekleştirilen oylamada zam için evet oyu veren meclis üyelerine de vicdanlarını sorgulamalarını istiyorum. Seçim sürecinde vatandaşın yanında görünüp böyle bir zam oranına evet oy kullanan meclis üyelerine de Darıcalı bir vatandaş olarak hakkımı helal etmiyorum” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum