Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yakını olan kadını darp eden şahıs ile yanındaki bir kişiyi tabancayla vurarak yaraladı

Kocaeli’nin Gebze ilçesi’nde 11 gün önce 6 yaşındaki oğluyla markete gittiği sırada sokak köpeklerini beslediği için bir esnaf tarafından darp edilen ve karnındaki 28 günlük bebeğini düşüren hamile kadının bir yakını, bugün akşam saatlerinde olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Mustafa Ö.’yle  birlikte bir kişiyi tabancayla vurdu.

Yakını olan kadını darp eden şahıs ile yanındaki bir kişiyi tabancayla vurarak yaraladı
28 Temmuz 2023 - 23:14 - Güncelleme: 28 Temmuz 2023 - 23:15
Bugün akşam saatlerinde Beylikbağı Mahallesi’deki bir dönerci dükkanını önünde  meydana gelen olayda, bir yakını Cansel Dursun’u darp ettiği gerekçesiyle Mustafa Ö’ye tabacayla ateş açtı. Bu sırada tabancadan çıkan kurşulardan biri o sırada orada bulunan tadilat ustası Zeki O’ya da isabet etti.
17 Temmuz tarihinde Gebze ilçesi Mimar Sinan Mahallesinde   alışveriş yapmak için oğlu ile gittiği market önünde  iddiaya göre esnaf Mustafa Ö. tarafından sokak köpeklerini beslediği için tekme tokat dövülen Cansel Dursun, aldığı darbeler nedeniyle karnındaki 28 günlük bebeğini de düşürmüştü.
Bu duruma sinirlenen akrabası Savaş Orhan K. dönerci dükkanına giderek Mustafa Ö’ye ateş açtı. Tabancadan çıkan kurşunlardan biri Mustafa Ö.’ye isabet ederken bir kurşun da o sırada dükkanda bulunan tadilat ustası Zeki O. isabet etti. Olayı gerçekleştiren ve adı öğrenilemeyen şahıs  2 tabanca ile kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, dizinden kurşunlanan Mustafa Ö. ile topuğundan yaralanan Zeki O.’yu hastaneye kaldırdı.

Polis ekipleri ise kaçan Savaş Orhan K.’yı kısa sürede 2 tabanca ile birlikte yakaladı. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum