Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali Yavuz ve eşi, Darıcalı aileleri ziyaret etti

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Berat Kandillerini Darıca'daki Şehit yakınları, Gazi ve ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek geçirdiler.

Vali Yavuz ve eşi, Darıcalı aileleri ziyaret etti
17 Mart 2022 - 23:10 - Güncelleme: 21 Mart 2022 - 15:34
Şehitlerimizin emanetleriyle bir araya gelen ve onlara özel bir ilgi gösteren Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un ilk ziyaretleri Şehitlerimiz Sami İlhan, Zafer Tuygun ile Ayhan Demirci’nin Darıca’da ikamet eden ailelerine oldu. Daha sonraki ziyaretlerini Darıca'da ikamet eden Gazi Nurettin Aydoğdu’ya yaptılar. 

Şehitlerimizin aileleri ve Gazimiz ile kandilleşen, hayır dualarını alan Yavuz Çifti, “Bu mübarek günlerde sizlerin hayır dualarını almak bizler için çok önemli. Manevi duyguların kuvvetlendiği, sevgi, kardeşlik ve barış duygularının da içten hissedilerek yaşandığı müstesna gecelerimizden olan Berat Kandili’ni vesile bilerek Yüce Rabbimizden bizleri affetmesini, insanlığın ortak huzurunu tehdit eden terör, şiddet, savaş ve düşmanlığın yerini barış ve huzura bırakmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.” diyerek Şehitlerimize ve merhum Gazilerimize Allah’tan Rahmet, yakınlarına ve hayatta olan Gazilerimize sağlık, afiyet temennilerinde bulundular. 
 
Yavuz çiftinin böylesine güzel bir kandil gününde ziyaretleri ile çok mutlu olduklarını belirten şehit ailesi ve gazilerimiz: “Sizlerin evlerimize gelerek bizleri ziyaret etmesi, yalnız bırakmaması büyük bir onur ve mutluluk.  Allah devletimize zeval vermesin. Dualarınız, hizmetleriniz kabul olsun.” diyerek, Yavuz Çiftine, her zaman yanlarında oldukları için memnuniyetlerini belirttiler.

Yavuz Çifti, daha sonra Darıca'daki 2 engelli, 1 öksüz-yetim ve ihtiyaç sahibi 9 aileyi ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyip, kandillerini de kutlayarak hayır dualarını aldılar. 
 
Aileler; sıkıntılarını yerinde görmek üzere evlerine kadar gelen, dertleriyle hemhal olan Yavuz Çiftine bol bol dua ederek, teşekkürlerini ilettiler. 
 
Ziyaretleri sırasında esnaflarla ve karşılaştığı vatandaşlarla kandilleşen, muhabbette bulunan, Yavuz Çifti, kendilerini sevinçle karşılayan çocuklarla da bir süre sohbet ettiler. Çocukların bu sevgilerine karşılıksız kalmayan Yavuz Çifti, onlara çeşitli armağanlar vererek sevindirdiler. 
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum