Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali Yavuz, Makine İhtisas OSB'yi ziyaret etti

Makine İhtisas OSB Çeşme açılışı ve Müteşebbis Heyet Toplantısı Vali Seddar Yavuz ‘un katılımlarıyla gerçekleştirildi. 

Vali Yavuz, Makine İhtisas OSB'yi ziyaret etti
20 Temmuz 2023 - 16:41
Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, Dilovası Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Sedat Silahtaroğlu ve müteşebbis heyet üyeleri tarafından karşılanan Vali Yavuz ilk olarak çeşme ve parktan oluşan hayrat açılışının yapılacağı alana geçtiler. 

Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Sedat Silahtaroğlu’nun annesi Semin Silahtaroğlu adına Dilovası Demirciler Mahallesi’nde yaptırdığı hayrat; Vali Yavuz ve beraberindeki protokol üyeleri hayırlı olsun dilekleriyle kurdele kesimi yaparak açılışını gerçekleştirdikleri alanda bir süre incelemelerde bulundular. 

Daha sonra Demirciler Köyü İmamı Mehmet Koç tarafından yapılan duanın ardından Vali Yavuz ve protokol üyeleri bir sonraki programları olan Makine İhtisas OSB Müteşebbis heyet toplantısına geçtiler. 

Müteşebbis Heyet üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda; Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Sedat Silahtaroğlu, yapılan çalışmalar hakkında Vali Yavuz’a  bilgi sunumunda bulunmasının ardından gündem maddeleri görüşülerek, değerlendirmeler yapıldı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum