Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Türkiye Yüzyılı Kahramanları, Şehitlerimiz Kabirlerinde Ziyaret Edildi 

Vali Seddar Yavuz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı kapsamında şehit yakını, gaziler ve protokol üyeleriyle birlikte Bağçeşme Namazgah Şehitliğini ve Polis Şehitliğini ziyaret etti.  

Türkiye Yüzyılı Kahramanları, Şehitlerimiz Kabirlerinde Ziyaret Edildi 
15 Temmuz 2023 - 16:26
Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Deniz Eğitim - Öğretim Ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Bülent Turan,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın,  Vali Yardımcıları Abdul Rauf Ulusoy, İsmail Gültekin ve Şenol Kaya, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya,  İl Emniyet Müdür V. Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı, Daire Müdürleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık,  Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Şaban Arlı, emniyet ve askeri personeli, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı.

Vatanımız için canlarını seve seve veren tüm şehitlerimiz ve özellikle 15 Temmuz Şehitlerimiz ile Merhum gazilerimiz için Hayırsevenler Cami İmam Hatibi  Recep Özcan tarafından Kur'an'ı Kerim tilaveti ve dualar edildi. 
 
Daha sonra Vali Seddar Yavuz,  beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte şehitlerimiz için edilen dualar eşliğinde kabirlerine çiçekler bıraktılar. Şehit yakınları ve Gazilerimizle de yakından ilgilenen Vali Yavuz, sabırlar dileyerek istekleri olup olmadığını sordu.
 
Bağçeşme Namazgah Şehitliğine yapılan ilk ziyaretlerin ardından Vali Yavuz, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte Polis Şehitliğini de ziyaret ettiler. Kabirlerine çiçekler bırakılan şehitlerimiz için burada da Kur’an-ı Kerim’ler okunarak, dualar edildi. 

Türk Milletine Meydan Okunamayacağını İlan Ettik
Burada basına açıklamalarda bulunan Vali Yavuz: “15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bugün aziz şehitlerimizin huzurundayız. Bundan tam yedi yıl önce küresel güçlerin, emperyalizmin uzantıları Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve Türk Milletine kast etmişlerdir. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin son yıllarda elde ettiği başarılar, bilimsel ve teknolojik gelişmeler, Türkiye Cumhuriyeti’nin yeniden diriliş ve kıyamı bu çevreleri rahatsız etmiş; büyüttükleri, besledikleri hainlerle devletimize saldırmışlardır. Bu hain FETÖ örgütü aziz milletimizin kadim medeniyetinin kodlarını kullanmış; abi, hoca gibi bir çok kavramın içini boşaltmış, dahası aziz milletimizin vergileri ile alınmış silahları yine aziz milletimize doğru tutmuş ve alçakça, kalleşçe vatan evlatlarını katletmişlerdir. Fakat tarih boyunca hür ve bağımsız yaşamaya alışmış milletimiz ve  onun evlatları Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Erdogan liderliğinde bu emperyalist saldırıyı bertaraf etmiş ve Türkiye Cumhuriyeti Devletine, milletine meydan okunamayacağını, tuzak kurulamayacağını bütün dünyaya ilan etmiştir. Bu vesileyle 15 Temmuz aslında Türkiye Yüzyılı Kahramanları diyebileceğimiz bu kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla yâd ediyorum. Yine bedenlerini helikopterlere, silahlara,  uçaklara hedef yapan kahraman gazilerimize de sağlık ve afiyet dileklerimle bir kez daha en içten saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Buradan bir kez daha haykırıyoruz;‘gizli hangi tuzak kurulursa kurulsun Türkiye Cumhuriyeti Devleti kıyamete kadar ebediyen yaşayacaktır.’ 1071’te başlayan diriliş ve kıyamımız kıyamete kadar devam edecektir. Türk Milletinin büyüklüğünü anlamayanlar bir kez daha anlayacak ve kurdukları tuzaklar başlarına bir kez daha geçirilecektir.Artık herkesin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile eşit şartlarda yaşamaya mecbur olduğunu ve bunun dışında herhangi bir şeyi kabul etmeyeceğimizi 15 Temmuz vesilesiyle ifade ediyoruz. Milletimiz var olsun, devletimiz yaşasın.”diyerek herkese teşekkür etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum