Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Türkiye Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası, Darıca'da başladı

Türkiye Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası, Kocaeli’nin Darıca ilçesinde başladı. 8-13 Ocak 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan turnuvaya Darıca Belediyesi ev sahipliği yapıyor.

08 Ocak 2024 - 17:59 - Güncelleme: 08 Ocak 2024 - 23:00

Türkiye Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası, Türkiye Boks Federasyonu ve Darıca Belediyesi işbirliğinde Eray Şamdan Kapalı Spor Salonu’nda başladı.

Şampiyonanın açılış programına Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Kocaeli İl Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, Darıca Gençlik ve Spor Müdürü Resul Kotan ve çok sayıda davetli katıldı.

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, program öncesi yaptığı konuşmada, Darıca’nın bir spor şehri olduğunu, çok sayıda Darıcalı sporcunun ülkemizi önemli yerlerde temsil ettiğini belirterek, Türkiye Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası’na ev sahipliği yapan Darıca Belediyesi’ne ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür etti.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise yaptığı konuşmada tüm sporseverleri turnuvaya davet ederek “Darıca Belediyesi olarak spor şehri olma hedefiyle çıktığımız yolda bugüne kadar birçok önemli organizasyona ev sahipliği yaptık. Türkiye Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası’nı da ilçemizde düzenlediğimiz için çok mutluyuz. Spora yaptığımız yatırımların meyvesini elde ettiğimiz başarılarla toplarken önemli organizasyonlar da düzenleyerek spor kültürünün Darıca’yla bütünleşmesine katkı sunmayı amaçlıyoruz. Şampiyonaya katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından protokol üyelerine plaket takdim edilirken, şampiyonanın açılış maçında Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü özel sporcusu Enes Şahin’in temsili maçı büyük bir coşkuya sahne oldu. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü özel sporcusu Enes Şahin’e galibiyet kupasını ise Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık takdim etti.

Türkiye Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası, Darıca’da 13 Ocak’a kadar devam edecek

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum